Enermax Squa RGB

Electronic Arts a detaliat noul conținut ce va veni în Star Wars Battlefront, inclusiv și ce va fi disponibil în următoarea sa expansiune intitulată „Bespin”. Al doilea pachet din cele patru programate, va ajunge în luna iunie ca parte a Season Pass-ului. Acesta va aduce însfârșit un personaj favorit al fanilor: Lando Calrissian.

Wars battlefront

Bespin va avea loc în Cloud City, o locație prezentată inițial în The Empire Strikes Back. Patru hărți noi, bazate pe locația respectivă, vor fi adăugate în joc. Împreună cu noile Star Cards, vor mai fi introduse arme și un nou mod de joc. Pe lângă Lando, avem un alt personaj nou: Dengar, un vânător de recompense angajat de Darth Vader pentru a-l doborî pe Han Solo.

De asemenea, EA va mai adăuga conținut nou în Battlefront prin update-urile din cursul următoarelor luni.
Acestea vor include Hutt Contracts și „opțiuni noi pentru cei ce vor să se bucure de Star Wars Battlefront offline”, conform editorului. Planurile pentru sărbătorirea Star Wars Day – cunoscută non-fanilor drept 4 mai – sunt de asemenea în lucru.

A treia și a patra expansiune din Season Pass vor ajunge în toamna acestui an, cât și pe la începutul lui 2017. Fiecare pachet va fi disponibil și pentru a fi achiziționat individual. Primul set DLC, Outer Rim, a fost lansat pe PS4, Windows PC și Xbox One luna trecută, aducând personaje ca și Greedo în Battlefront.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte