Register
Or


A password will be e-mailed to you.

Ubisoft remasterizează și reîmpachetează trei jocuri Assassin’s Creed ale generației anterioare la timp pentru luna noiembrie, care îl au drept personaj principal pe Ezio Auditore da Firenze, într-un pachet numit „Assassin’s Creed The Ezio Collection”, a anunțat ieri editorul.

Assassin’s Creed The Ezio Collection, care este programat pentru lansare pe data de 17 noiembrie pe PlayStation 4 și Xbox One, va include titlurile Assassin’s Creed 2, Assassin’s Creed: Brotherhood, cât și Assassin’s Creed: Revelations. Vor fi disponibile numai campaniile singleplayer ale fiecărui joc și expansiunile poveștilor. The Ezio Collection nu va oferi modul multiplayer care a debutat în Brotherhood și care a mai fost inclus în Revelations.

În plus, pe lângă jocuri și add-on-uri, The Ezio Collection va conține Assassin’s Creed: Lineage, un scurt film de 36 de minute care servește drept predecesor al poveștii din Assassin’s Creed 2 și Assassin’s Creed: Embers, un epilog animat pentru Revelations.

Toate cele trei jocuri au „grafică îmbunătățită”, conform Ubisoft. Totuși, compania nu a oferit detalii despre rezoluție sau framerate. The Ezio Collection va avea prețul de 59.99$ și va include un cupon de reducere cu până la 8$ pentru un bilet de intrare la filmul Assassin’s Creed, care va apărea în cinematografe din 21 decembrie.

noiembrie

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte