Ubisoft remasterizează și reîmpachetează trei jocuri Assassin’s Creed ale generației anterioare la timp pentru luna noiembrie, care îl au drept personaj principal pe Ezio Auditore da Firenze, într-un pachet numit „Assassin’s Creed The Ezio Collection”, a anunțat ieri editorul.

Assassin’s Creed The Ezio Collection, care este programat pentru lansare pe data de 17 noiembrie pe PlayStation 4 și Xbox One, va include titlurile Assassin’s Creed 2, Assassin’s Creed: Brotherhood, cât și Assassin’s Creed: Revelations. Vor fi disponibile numai campaniile singleplayer ale fiecărui joc și expansiunile poveștilor. The Ezio Collection nu va oferi modul multiplayer care a debutat în Brotherhood și care a mai fost inclus în Revelations.

În plus, pe lângă jocuri și add-on-uri, The Ezio Collection va conține Assassin’s Creed: Lineage, un scurt film de 36 de minute care servește drept predecesor al poveștii din Assassin’s Creed 2 și Assassin’s Creed: Embers, un epilog animat pentru Revelations.

Toate cele trei jocuri au „grafică îmbunătățită”, conform Ubisoft. Totuși, compania nu a oferit detalii despre rezoluție sau framerate. The Ezio Collection va avea prețul de 59.99$ și va include un cupon de reducere cu până la 8$ pentru un bilet de intrare la filmul Assassin’s Creed, care va apărea în cinematografe din 21 decembrie.

noiembrie

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte