Fiecare soldat are nevoie de un loc sigur pentru a se odihni, recupera și a-și pregăti echipamentul pentru următoarea misiune. Astăzi, CI Games te invită în baza lui Jon North din Sniper Ghost Warrior 3.

Așa cum spune și numele (safe house), baza este un loc sigur în care protagonistul nostru poate dormi până la o anumită oră, poate construi anumite unelte și a cumpăra articole, a schimba echipamentul și a începe misiuni. Sunt diferite baze ce urmează să fie descoperite în partea de nord a Republicii Georgia, multe dintre ele conțin echipament și arme noi ce trebuie colectate. După ce sunt descoperite, jucătorii pot să călătorească rapid la aceste locații atâta timp cât nu sunt în zona unei misiuni în timp ce este activă.

Mai jos sunt listate câteva aspecte cheie la care jucătorii pot avea aces într-o bază:

Weapon Cache” este locul unde jucătorul își poate schimba echipamentul. Arme principale, secundare, gadget-uri, skin-uri de arme și armuri ce pot fi achiziționate și echipate.

La masa de lucru, jucătorul poate să își confecționeze gloanțe normale și speciale, gadget-uri și truse medicale folosind resursele pe care le găsesc în lume. Sunt cinci tipuri de resurse, fiecare utilizând diferite proporții pentru a confecționa diferite echipamente cum sunt gloanțele speciale, pentru modificarea armelor și atașamentelor.

Moneda din Sniper Ghost Warrior 3 este numită „Trading Goods„. Jucătorii pot cumpăra aproape tot disponibil în joc cu aceasta, pornind cu grenade, truse medicale și terminând cu armele. Trading Goods pot fi obținute prin acțiuni diverse din timpul jocului, completând misiunile principale, completând misiunile secundare, găsirea obiectelor de colecție, asasinarea țintelor cele mai căutate sau ajutarea civililor.

Gloanțe speciale:

Gloanțe de ademenire: pot fi folosite pentru a atrage dușmani în locurile dorite fără a activa alarmele. Jucătorii pot elimina cu ușurință inamici ce nu pot fi văzuți de alții. Pur și simplu îi atragi și îi elimini. Acesta poate atrage, de asemenea, inamici din spatele obstacolelor pentru a-i aduce în zona vizibilă.
Gloanțe de localizare: Extrage un impuls ce localizează dușmani prin obstacole. Acesta permite jucătorilor să eticheteze dușmani în locuri în care zborul dronei ar fi prea riscant sau ar lua prea mult timp.
Penetratorul de armură: Poate fi folosit pentru a elimina țintele ce se ascund după pereți subțiri, garduri sau chiar metal. Este foarte eficient împotriva vehiculelor blindate.
EMP: Emite un puls electromagnetic care dezactivează vehiculele și dispozitivele electronice pe o rază mică. O lovitură bine plasată poate asigura ca întăririle inamice să nu ajungă la locație, să dezactivați camerele de supraveghere sau poate atrage inamicii prin scurt-circuitarea unui generator de curent.
Gloanțe explozive: Dacă nu-ți pasă de a fi ascuns, atunci acesta este potrivit pentru a ucide dintr-un singur glonț.
DARPA: Gloanțe experimentale care permit jucătorilor să ignore vântul și gravitația, ceea ce face ca aceste gloanțe să fie foarte bune pentru execuții.
Echipamentul de luptă oferă o gamă largă de instrumente disponibile prin confecționare sau cumpărare care va ajuta jucătorul să execute propriul plan. Aceste instrumente diferă în utilizarea lor, decizia fiind a jucătorului prin a alege când și cum decid să le folosească.
Bomba de tip C4, de obicei foarte ofensivă, poate fi plantată ca diversiune pentru a-i face pe inamici să părăsească postul și să investigheze ce se întâmplă, în timp ce jucătorul trece pe lângă ei, neobservat.
Cuțitul ce se aruncă poate fi folosit silențios pentru a elimina inamici fără să uzezi durata de viață a amortizorului, dar poate fi o ultimă șansă de atac atunci când rămâi fără gloanțe.

Jucătorul poate modifica arme cu atașamentele deblocate până în prezent. Noi echipamente, arme și gardge-turi pot fi deblocate prin completarea misiunilor, dar pot fi descoperite și prin avanposturi sau în lume. Noile echipamente pot fi deblocate prin realizarea activităților open-world cum ar fi salvarea civililor. Odată deblocate, atașamentele pot fi cumpărate de la magazin, pe lângă muniție, gadget-uri, trusă medicală și armură, folosind moneda din joc.

Sniper Ghost Warrior 3 spune o poveste despre fraternitate, credință și trădare în cea mai completă experiență de lunetist. Ia rolul unui lunetist american numit Jonathan North, care este aruncat în teritoriul inamic din nordul Georgiei, lângă granița cu Rusia. Explorează hărți mari cu vreme dinamică și ciclu noapte-zi, care schimbă deciziile din joc. Personalizează-ți achipamentul armelor, accesoriilor, vehiculelor și dronei.

Sniper Ghost Warrior 3 se lansează pe PlayStation4, Xbox One și PC pe 25 Aprilie 2017.

Pentru a afla mai multe despre CI Games și Sniper Ghost Warrior 3 vizitați:

CI Games: www.cigames.com
Sniper Ghost Warrior 3: www.sgw3.com
Facebook: www.facebook.com/SniperGhostWarrior
Twitter: www.twitter.com/SGW3Game

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30

One Response

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte