Enermax Starryfort SF30

Subsoap, producatorii celebrului Faerie Solitaire si-au lansat al doilea joc pe Steam, FaeVerse Alchemy aflat acum in Early Access. La fel ca precedentul titlu, FaeVerse Alchemy este un joc ocazional, menit sa-ti umple timpul si sa-ti ofere o experienta placuta, fara a te constrange sa petreci ore in sir legate pentru a putea realiza ceva in joc.

faeverse-alchemy-promo2

FaeVerse Alchemy vine cu o poveste interesanta, menita sa ne atraga atentia si un gameplay care apre similar, dar aduce multe lucruri noi, iar jocul provoaca dependenta, pe care am simtit-o pe pielea mea. Povestea din spatele jocului vorbeste despre legenda alchimistilor, care combina elemente, pentru a obtine altele mai valoroase. Precum Faerie Solitaire, in mijlocul jocului sunt zanele, care creaza puteri de care te vei putea folosi pentru a-ti atinge scopul. Chiar daca povestea pare putin pompoasa si poate girly, jocul prinde bine si nu e greu de invatat.

ss_95aacc85f068f48b92da73aac6c821f3cab0833c.1920x1080

In FaeVerse Alchemy vom avea un gameplay ce pare extrem de simplu si cunoscut, combinand un Tetris cu un joc gen Bejeweled sau Candy Crush. Practic primesti cate un bloc de 2 pana la 4 piese, pe care le poti intoarce cum vrei si le asezi pe tabla de joc. Daca aduni 3 de acelasi fel, una langa alta, acestea se sparg, insa in loc sa dispara ca in jocurile mai sus amintite, acestea creaza un nou element, care din nou alipit de 3 la fel creaza un altul si tot asa. La fel ca in Faerie Solitaire, aduni anumite elemente pe care le colectionezi, iar mai tarziu le vei putea folosi.

ss_4105ce3dcca60aebd5216521eb67b90890694b2f.1920x1080

In acest stadiu al jocului, avem disponibil un mod de joc numit Chaos Mode. Mecanica joculu ieste cea amintita mai sus, iar in varianta finala, modul Chaos mode ar trebui sa genereze obiecte mai importante sau mai puternice decat modul normal de joc. In orice moment al jocului, in acest mod, poti folosi elementele colectate pentru a te ajuta de ele sa-ti indeplinesti misiunea. Spre surprinderea mea, scorul final nu este determinat de cat de multe combinati ireusesti sa faci ci de valoarea obiectelor aflate inca nedistruse pe tabla. Cu cat ai obiecte de nivel mai mare, cu atat vei avea scor mai mare. Trebuie sa fi atent sa nu ti se umple tabla (ca la tetris), iar daca acest lucru se intampla, scorul iti este calculat, iar daca ai suficiente elemente valoroase treci la nivelul urmator, daca nu repeti nivelul curent.

ss_bccc0922154d7e5b4cbb56144eb378ec103175d1.1920x1080

Meniul jocului este imens, dar doar cateva optiuni sunt active in acest moment. pe langa Chaos Mode mai avem inventory, unde poti sa vezi elementele adunate si poti sa iti echipezi pana la 4 din acestea pentru a le folosi in joc. De asemenea optiunea de crafting este activa si iti permite sa combini elemente ca sa obtii altele mai puternice.

282880_screenshots_2014-05-08_00001

Pe viitor se anunta multe alte optiuni pentru FaeVerse Alchemy, dupa cat se observa si din meniu, Adventure Mode, care va fi probabi lal fel de lung si complex ca la Faerie Solitaire, Puzzle Mode, care promite un mod de joc alert, Free Play Mode care iti permite un joc fara limite de timp, elemente sau alte obstacole si care iti permite sa joci total relaxat, Challenge Mode care va aduce cu sine indeplinirea de obiective specifice si competitie online probabil, impreuna cu Versus Mode. Endless Mode va fi un mod de joc casual care ne permite sa jucam fara a putea pierde, probabil locuri noi vor fi generate automat, iar bonusurile vor lipsi de aici. Avem si 2 optiuni pentru Pets, animalute pe care le vom putea aduna. Chiar daca au promis un mod extrem de avansat de joc pentru animale, similar cu Pokemod, se pare ca nu vom avea pana la urma parte de asa ceva, ci mai degraba un mod de joc similar cu cel din Faerie Solitaire, in care aduni animalute si le vei putea folosi puterile magice pentru a completa nivelul.

ss_beb5962855a57398b4783859bed89bdfc5c71de0.1920x1080

Grafica din FaeVerse Alchemy este una buna, vesela si relaxanta. elementele sunt frumos desenate si animatiile arata bine. Puteti incerca gratuit jocul, online pe site-ul Subsoap, accesand aceasta pagina. In acest moment, pretul pe Steam al FaeVerse Alchemy este 27,99€. Acesta este insa pretul in Early Access, si menit sa sustina producatorii. Exista totusi cupoane de reducere si cand jocul va fi finalizat, pretul va scadea cu siguranta. In orice caz, jocul pare sa fie mult peste altele de acest tip, iar pentru iubitorii de jocuri casual, acesta va fi o alegere buna, fie jucat pentru relaxare in pauzele de munca, fie acasa.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte