Enermax Starryfort SF30

Cum ocazia PRIMEI ZILE din luna aprilie, am organizat un GIVEAWAY rapid unde puteți câștiga unele dintre cele mai populare și dorite jocuri ale momentului.

Far Cry Primal

Bun venit în epoca de piatră, o perioada extrem de periculoasă și plină de aventură, în care Pământul era condus de mamuți și smilodoni, iar omul era în partea inferioară a lanțului trofic. DJXCT-9DGWE-NJHM2 Fiind ultimul supraviețuitor dintr-un grup de vânători, vei învăța să-ți confecționezi propriul arsenal, să te aperi de prădători și triburile inamice pentru a cuceri Oros.

0QDR4-DZGAB-WA7HL

0QDR4-DZGAB-WA7HL

The Witcher 3: Wild Hunt

Acțiunea din The Witcher 3: Wild Hunt se desfășoară într-un univers fantezist, plin de alegeri și urmări.R495K-52B5R-RTYJI Personajul principal al jocului este Geralt din Rivia, un vânător de monștri ce trebuie să plece într-o călătorie epică spre lumea distrusă de război, în care îl va înfrunta pe Wild Hunt – un inamic terifiant, capabil sa distrugă așezări întregi peste noapte.

Giveaway

 

Grand Theft Auto V

Nu mai are nevoie de nicio prezentare. A fost fără urmă de îndoială cel mai așteptat titlu al acestui an, în ciuda faptului că nu și-a făcut apariția decât pe console, nu atât de populare în România precum în alte țări. Și totuși, este direct proporțional interesul ridicat arătat față de joc cu nivelul său calitativ?6C9QQ-LVAAM-R73J4 Cu alte cuvinte, au reușit cei de la Rockstar să se autodepășească și să realizeze cel mai bun joc de acțiune open-world? Un răspuns succint ar fi da și nu: GTA V este cel mai bun joc din serie, însă nu reușește să se delimiteze de unele dintre problemele acesteia.

G7PVT-IYLM2-NRA4L

G7PVT-IYLM2-NRA4L

Tu ce joc ai prins? 😀

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB

10 Responses

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte