Noul survival mode, care este extra greu și care a fost așteptat de mult timp, din Fallout 4 va fi lansat în beta pe Steam în cursul săptămânii următoare, a anunțat dezvoltatorul Bethesda pe Twitter chiar ieri.

„Îndată ce va ieși din PC beta va fi lansat pe Steam și îl vom putea prezenta și consolelor”, a spus Pete Hines, vice președintele de marketing de la Bethesda.

În trecut s-a mai discutat pe această temă – cum că un mod hardcore pentru Fallout 4 ar fi o adiție bine venită.

În survival mode, singura care de a-ți salva progresul este dormitul în paturi, ceea ce poate fi o problemă atunci când pericolul pândește după colț. Nu te vei mai putea folosi de fast-travel, muniția va propriul sistem de greutate, inamicii nu îți vor apărea pe radar, iar armura ta se va deteriora mult mai rapid în timpul luptei.

Va mai fi adăugat un mecanică „de bunăstare”, ce forțează jucătorul să rămâna hidratat, hrănit și odihnit pentru a rămâne pregătit pentru luptă. Odată ce acesta este obosit, contorul Action Point nu se va mai reumple la fel de repede și gradul de radiație îți va reduce HP-ul până când te vei vindeca.

De asemenea, în acest mod te vei putea îmbolnăvi de la carne crudă sau apă murdară și te vei infecta din cauza loviturile încasate de la creaturi ca și gândacii. Vei fi nevoit să creezi antibiotice drept leac, așa că mult noroc !

Tu ce crezi despre acest mod nou din Fallout 4? Îți sună prea greu și prea complicat sau crezi că te va captiva?

Lasa un comentariu

One Response

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte