Câinii. Cine sunt ei? Ce fac ei? De unde provin ei cu adevărat? Cât timp nu putem răspunde la întrebările vechi legate de patrupede, noi la SteamGames știm un lucru sau două despre, ce câine e mai bun ca alții, în special în jocurile PC video.

Au fost câini splendizi în jocuri de-a lungul anilor – ei sunt singurul lucru pentru care ne aducem aminte Call Of Duty: Ghosts, de exemplu – dar în 2015, două specimene de câini uimitori au atras atenția publicului: D-Dog din Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain și Dogmeat din Fallout 4.
Corespunzător, fiecare editor a folosit imaginea unui câine feroce și dur pentru a atrage hardcore-ul unui câine rău. Au reușit: jocurile au fost lansate cu niște review-uri pozitive în masă, și acum fiecare comentariu legat de joc are legătură cu bătălia dintre acești doi câini, care să fie mai bun oare?

Club american Kennel pentru curs intensiv asupra valorilor câinilor. Nu mi-a luat prea mult să înțeleg. Ghidul pentru începători al AKC îți oferă date exacte despre antrenamentul intensiv de zi cu zi al câinilor. Pentru prima dată în istorie, această organizație de prestigiu a oferit ceea ce toată lumea a căutat.
Să înceapă show-ul.

Criterii

Pentru început, trebuie să definim criteriile paticipanților jurizați. Într-un concurs canin AKC, câinii sunt judecați după performanța lor fizică, dar și mentală.

Dogmeat (Fallout 4) este fără îndoială un ciobănesc german, așa că nu va trebui să fie o problemă atunci când îi determini meritul.

D-Dog (MGS 5) este șmecher. Marele Șef l-a găsit in Afghanistan, și părea foarte similar cu un husky siberian. Implicarea este că seamănă cu un lup, așadar AKC a acceptat statistica că este în conformitate cu lupul, așa că va trebui să cânte niște jazz câinesc.

Înălțime

Fiecare câine are o înălțime sănătoasă estimată de AKC (1.76-1.80 ciobănescul german, 1.60-1.65 husky-ul siberian), dar MGS și Fallout 4 nu au portițe virtuale incluse în joc. Este destul de mult de văzut, dar pentru un fan al câinilor, nu sunt încă pregătit să pariez care este mai mare. Câinii sunt măsurați de la cap, cum era de așteptat. Înălțimea lor definitorie este atunci când se ridică în două labe sau se întind.

XmL7q2GGTxfq.878x0.Z-Z96KYq

Dogmeat: Intră în consolă, click pe Dogmeat și scrie „setscale 10”
D-Dog: La jumătatea lui Big Boss-ish.

Câștigător: Dogmeat!
D-Dog este destul de mare și intimidant, dar cu câteva comenzi în consolă, Dogmeat poate crește uriaș și poate mânca un cartier întreg.

Proporție

AKC e în conformitate cu statutul fiecărui câine și se așteaptă să fie lungi precum sunt de înalți. Eu cred că este puțin dezgustătoare această regulă, în special dacă câinele alege să meargă în două picioare ca și omul. Un câine bun nu ar trebui să fie judecat după ceva ce nu ar putea necesar să controleze oricum. Dar un câine poate controla cât de potrivit și agil poate fi, ce conduce la mușchi puternici și oase sănătoase. Practic, standardele STG pentru conformitate sunt: Cât de bad ass e câinele?

Q09GwDpaT71j.878x0.Z-Z96KYq

Dogmeat: Puțin aspru de la toate snacksurile iradiate.
D-Dog: Conectat. Uită-te la picioarele acestea… Phew!

Câștigător: D-Dog

Substanță

Conformitatea AKC pentru substanță variază de la rasă la rasă, dar niciuna nu e ușor de citit. Esențial, câinii sunt penalizați pentru grăsimea în exces. Câinii devin mereu alertați de la toate oasele pe care le aruncăm. Și ar trebui să le aruncăm oase, pentru că câinii sunt super și le merită.

Dogmeat: Știe să se tăvălească prin noroi, arată ca un pechinez când face asta.
D-Dog: Super detaliat, fluid, pufos și plin de animații. M-aș putea uita la el mereu.

Câștigător: D-Dog

Temperamentul

Conformitatea AKC pentru temperament diferă de la rasă la rasă. Aici sunt o mulțime de exemple de câini plini de viață sau calmi și colectați. Am luat aceste scrisori și chiar cred că cei de la PCG au început să devină cât mai specifici și romantici. Până la urmă este un sport dramatic și competitiv.

Câștigătorul panglicii albastre VKC

D-Dog!

Dogmeat e minunat și nu mă înțelegeți greșit, dar D-Dog e ca un lup care a crescut pe cont propriu. Dogmeat este loial, dar nu chiar și cu jucătorul. D-Dog este aici pentru a ataca, pentru a răspunde rapid la comenzi și pentru a gândi (suprinzător) mai inteligent ca inamicul. Desigur, este puțin disconcret că îi omoară pe toți si toate fără vreo comandă. Și, desigur, D-Dog nu poate să zboare fără ajutor. La sfârșitul acestor review-uri, se pare că niciun câine în afară de Dogmeat nu l-a putut concura pe D-Dog.

Felicitări D-Dog! Ești cu adevărat un câine bun.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte