Enermax Squa RGB

Fallout Shelter va crește mult în următoarea săptămână. Marele update 1.6 al versiunii pentru telefon, cât și versiunea pentru PC, își vor face apariția în câteva zile, conform unui tweet trimis ieri de pe contul Fallout. Asta ar însemna că lansarea va avea loc miercuri(13 iulie) sau joi(14 iulie), depinde dacă Bethesda ține cont de ziua de ieri sau nu.

Așa cum a fost anunțat la E3, update-ul Fallout Shelter 1.6 pe mobile este „un update întradevăr mare”. Vor fi noi locații de vizitat, inamici de înfrânt, cât și noi personaje adăugate în Vault. Vei mai putea să-ți trimiți oamenii în misiuni și va mai fi un sistem de luptă nou-nouț.

Bethesda nu a dezvăluit încă multe detalii, dar cu lansarea pe PC apropiindu-se, ne așteptăm să auzim mai multe în curând.
Cât despre versiunea pentru PC a jocului, rămâne de văzut ce diferențe vor fi sau dacă vor fi, comparat cu versiunea pentru telefoane și tablete.

Fallout Shelter, care este un joc gratuit ce oferă microtranzacții, s-a dovedit a fi un mare succes, având peste 50 de milioane de descărcări.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte