Această pagină vă spune totul despre personajele Guns for Hire din Far Cry: New Dawn și cum le puteți adăuga în listă.

Aceste personaje pot fi atribuite pentru a lupta de partea ta, în toate misiunile din Hope County. Fiecare aliat are un set propriu de abilități care pot fi crescute și deblocate.

Carmina Rye

Carmina este de partea ta chiar de la început. Ea este fiica lui Kim și Nick Rye și are o clasă destul de standard de asalt.

Carmina vă aduce o mașină pe care să o folosiți și va folosi dinamită dacă este upgradată.

Pastor Jerome

Pastorul se întoarce din Far Cry 5 și vine împreună cu pușca lui. Pentru a avea acces la Jerome, va trebui să completați misiunea Jerome Comes Home.

Iată cum faci misiunea:

Când îl suni pe Jerome, el va ajunge pe motocicleta lui, ca să o poți folosi dacă vrei. Odată ridicat, va câștiga și abilitatea de a arunca molotv și de a folosi muniții incendiare.

Gina Guerra

Gina este un gunner greu și, de asemenea, mama copilului lui Hurk. Pentru a avea acces la Gina, va trebui să completați misiunea Mo ‘Mommies, Mo’ Problems.

Iată cum faci misiunea:

Când o sunați să vă ajute, ea va aduce o mașină cu o armă pe ea, plus poate fi upgradată pentru a avea muniție nelimitată și explozivă.

The Judge

Judecătorul este un ucigaș tăcut cu arcul. Pentru a avea acces la Judecător, va trebui să finalizați misiunea Joseph’s Secret

Iată cum faci misiunea:

Nu numai că e un ucigaș tăcut, dar poți să-l să-l upgradezi pe The Judge  să oprească animalele sălbatice să te atace și să-l faci să tragă trei săgeți deodată.

Nana

Nana este un lunetist. Pentru a avea acces la Nana, va trebui să finalizați misiunea Crow`s Feet, Eagle`s nest

Iată cum faci misiunea:

Upgradată, Nana va vedea prin fum și chiar trage prin obstacole.

Hurk Drubman Jr.

Hurk este o altă față cunoscută care se întoarce din Far Cry 5 împreună cu RPG-ul său. Pentru a avea acces la Hurk, va trebui să finalizați misiunea Days of Blunder.

Iată cum faci misiunea:

Când îl chemi să te ajute, va ajunge pe o motocicletă cu patru roți pe care o poți folosi. Ridicați-l și el își va reîncărca RPG-ul mai rapid și, în cele din urmă, rachetele vor urmări și vehiculele.

Timber

Timber este un câine pe care il poti recruta prin completarea misiunii Man Eat Dog World.

Iată cum faci misiunea:

El are capacitatea de a marca inamicii și de a vă aduce lucruri cum ar fi armele și materialele de crafting, precum și luptă de partea voastră. După destule ucideri, el poate de asemenea să eticheteze materiale și alarme și să vă apere de animalele sălbatice.

Horatio

Horatio este un mistreț foarte rezistent. Recrutează-l prin completarea misiunii To Love A Boar.

Iată cum faci misiunea:

Horatio este un personaj tanc care poate lua o groază de daune. El poate sparge scuturile de pe inamici și la upgrade se va reînvia singur și va merge într-o agresiune furioasă.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte