Register
Or


A password will be e-mailed to you.

Avanposturile sunt prezente în jocurile Far Cry de la primele iterații. Aceste avanposturi sunt forturi controlate de inamici care pot fi cucerite pentru a fi prădate de resurse. Pentru a elibera un avanpost trebuie să ucizi toți inamicii prezenți în acea locație.

În Far Cry New Dawn avem 11 avanposturi și acestea reprezintă sursa principală de etanol necesar pentru a upgrada baza, Prosperity. Dacă cuceriți un avanpost în mod stealth primiți și bonusuri. Iată mai întâi o hartă cu avanposturile:

Fiecare avanpost este dotat cu alarme, pe care le poți dezactiva. Dacă n ule dezactivezi, inamicii vor activa alarmele care vor aduce întăriri de partea lor și va trebui să-i elimini ș ipe aceștia. După ce ai cucerit avanpostul îl poți elibera pentru mai mult etanol, dar când îl eliberezi el devine din nou ocupat de trupe mai puternice. Există 3 nivele pentru avanposturi și cu cât nivelul este mai mare, resursele primite sunt mai consitente. Iată cât primești pentru fiecare:

Bonus Level 1 Level 2 Level 3
Fără bonus 100 Etanol

5 Carbon Fiber

200 Etanol

15 Carbon Fiber

300 Etanol

20 Carbon Fiber

Fără alarme 25 Etanol 50 Etanol 75 Etanol
Nedetectat 50 Etanol 100 Etanol 150 Etanol
Curățare /

Avanpost abandonat

50 Etanol 100 Etanol 150 Etanol

Fiecare avanpost poate fi rejucat de câte ori vrei dacă ai nevoie de mai mult etanol. Iată lista avanposturilor și cum le poți cuceri:

The Chop Shop

 

Sacred Lumber

Broken Forge

 

The Pantry

The Watering Hole

The Refinery

Trailer Town

Empty Garden

 

The Island

Signal Point

https://www.youtube.com/watch?v=XGGbQiEu0k0

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte