Enermax Squa RGB

Far Cry Primal va primi un nou mod pe data de 12 aprilie, a anunțat Ubisoft. Un update gratuit conținând Survivor Mode, care adaugă un nivel de provocare sporit jocului, se va lansa pe PlayStation 4, Windows PC și Xbox One, conform blogului companiei.

Thomas Simon, directorul jocului, vorbește despre schimbările ce vor veni împreună cu noul update în videoclipul de mai sus. Pe lângă dificilul Survivor Mode, acestea includ moartea permanentă, care îți aruncă un „Game Over” pe ecran imediat după ce mori. O opțiune de a doua șansă dă jucătorilor o singură viață de rezervă, care poate fi primită din nou la anumite puncte în joc.

Această caracteristică va fi disponibilă tuturor jucătorilor, oricare ar fi nivelul de dificultate, în conformitate cu spusele celor de la Ubisoft. Totuși, exculsiv în Survivor Mode este un metru ce măsoară stamina protagonistului Takkar și care îl încetinește pe măsură ce se golește. Opțiunea de „Fast travel” mănâncă mult din stamină, iar jucătorii trebuie să doarmă pentru a o reumple. Alte schimbări includ minimap-ul dezactivat și dificultatea sporită atunci când îmblânzești fiare, iar animalele care te însoțesc în luptă sunt și ele susceptibile la moartea permanentă.

Până la update-ul de luna următoare, jucătorii de Far Cry Primal se pot distra prin mângâierea mulțimii de animale ce stă la dispoziția lor – așa cum au făcut cei de la Polygon în videoul de mai jos.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte