Enermax Squa RGB

Focus Home Interactive a anunțat Farming Simulator 17 Platinum Edition. Descris ca fiind „cea mai completă experiență” pentru jucătorii de la Farming Simulator, Platinum Expansion va oferi o mulțime de noi caracteristici care îmbogățesc experiența de joc pe PS4, Xbox One și PC.

Cu expansiunea Platinum, descoperiți un nou loc de joacă din America de Sud și peisajele sale autentice, vegetația unică, rețeaua de căi ferate, vacile locale și câmpurile de trestie de zahăr care oferă o schimbare totală a peisajului și mai multe posibilități de joc. Bucurați-vă de mai multe opțiuni în ceea ce privește modul în care doriți să vă dezvoltați întreprinderea agricolă, deoarece trestia de zahăr este adăugată la varietatea existentă de tipuri de culturi care așteaptă să fie recoltate, de recolta de trestie de zahăr se va ocupa CASE IH A8800 MR. În plus față de această mașină de la CASE IH Austoft, lider mondial în tehnologia de recoltare a trestiei, au fost adăugate pentru prima dată în serii branduri celebre din America de Sud, Polonia și Australia, inclusiv Stara, Doble TT, Bizon și Gessner Industries, Aducând numărul de vehicule și unelte prezente în joc la peste 275 de vehicule și echipamente agricole tradiționale de la mai mult de 80 de producători.

Farming Simulator 17 Platinum Edition va fi disponibil pe 14 noiembrie pentru PS4, Xbox One și PC. Farming Simulator 17 jucători pot descărca Platinum Expansion în aceeași zi. Proprietarii Seson Pass-ului vor putea descărca gratuit expansiunea Platinum ca parte a conținutului Seasons Pass.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte