Ultima adăugare la franciză adaugă noi medii, echipamente, culturi și animale și este acum disponibilă pe dispozitivele mobile.

Farming Simulator 18, cea mai nouă adăugare la seria de simulare a lui Giants Software include o surpriză. În plus față de anunța Nintendo 3DSTMand PlayStation® Vita – Farming Simulator 18 se lansează astăzi pe dispozitivele Android și iPhone din întreaga lume!

Farming Simulator 18 introduce jucatorii în peisajele majore ale Statelor Unite ale Americii de Sud și primește optiuni de gameplay nou îmbunătățite care includ peste 50 de mașini și vehicule agricole de la cele mai mari nume din agricultura, inclusiv Challenger, Massey Furgson, Fendt și Valtra de la unul dintre cele mai respectate echipamente agricole din țară – AGCO.

Testați-vă abilitățile de cultivare prin pregătirea câmpurilor, plantarea și recoltarea unei game largi de culturi cum ar fi sfecla de zahăr, grâul, porumbul, rapița, cartofii și cea mai recentă adăugare – floarea-soarelui. Tăiați copaci și creați noi câmpuri cu mașini forestiere puternice. Încearcă-ți mâna și la creșterea animalelor și construiește imperiul fermei cu vaci, oi și pentru iubitorii de slănină – porci!

Farming Simulator 18 este disponibil acum prin intermediul aplicațiilor iTunes App Store și Google Play pentru dispozitivele mobile pentru 4,99 $.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte