Enermax Starryfort SF30

Farming Simulator 19, dezvoltat de către GIANTS Software, și-a confirmat din nou statutul de adevărat fenomen în lumea jocurilor video prin vânzarea a peste un milion de copii în întreaga lume sub formă digitală sau fizică, la doar zece zile de la lansare. În ciuda unei date de lansare care a coincis cu mai multe lansări blockbuster, Farming Simulator a ajuns în topul vânzărilor software în Marea Britanie, Franța, Germania și alte țări. Franciza cu o cifră de afaceri de milioane de dolari face un mare pas înainte în 2018 – simulatorul agricol desăvârșit revine în acest an cu o modernizare totală a motorului grafic, pentru a oferi cele mai impresionante și mai realiste elemente vizuale și efecte, în paralel cu cea mai complexă și completă experiență de agricultor de până acum.

Farming Simulator 19 este acum disponibil pentru PlayStation 4, Xbox One și PC/Mac.

Farming Simulator 19 înregistrează cea mai importantă evoluție de până acum, cu cea mai bogată varietate de vehicule oferite de franciză! Vei avea la dispoziție vehicule și utilaje care sunt copii fidele ale modelelor produse de mărci de renume din domeniu, inclusiv John Deere (pentru prima dată în istoria jocului), cel mai mare producător de utilaje agricole la nivel mondial, dar și Case IH, New Holland, Challenger, Fendt, Massey Ferguson, Valtra, Krone, Deutz-Fahr și multe alte mărci.

Farming Simulator 19 va include regiuni noi din America și Europa, în care îți vei putea dezvolta și extinde ferma. În plus, jocul va oferi numeroase noutăți interesante, inclusiv utilaje și culturi noi, inclusiv bumbac și ovăz! Ocupă-te de creșterea animalelor (porci, vaci, oi și pui) sau călărește pentru prima dată, pentru a-ți explora ferma într-un mod cu totul nou.

Farming Simulator 19 oferă cea mai bogată și completă experiență de agricultor din toate timpurile!

FUNCȚII PRINCIPALE

  • Cea mai importantă evoluție a francizei Farming Simulator, oferind cea mai impresionantă și realistă grafică de până acum.
  • Poți utiliza și conduce sute de vehicule și utilaje agricole recreate cu fidelitate, printre acestea apărând și utilaje produse de cea mai mare companie producătoare de utilaje agricole din lume: John Deere
  • Ocupă-te de creșterea animalelor: porci, vaci, oi, pui și, pentru prima dată, cai
  • Explorează călare pe proprii cai zonele vastei care oferă o mulțime de activități agricole
  • Dezvoltă-ți ferma online, cu până la 16 jucători, și bucură-te de o experiență și mai bogată cu ajutorul conținuturilor create de comunitate.
Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte