Asrock

Farming Simulator 17 Platinum Edition se lansează în 14 noiembrie și promite că va aduce cea mai completă experiență jucătorilor. Pe lângă întreg conținutul din Farming Simulator 17, Platinum Expansion va oferi o sumedenie de caracteristici noi care îmbogățesc experiența de gameplay pe PlayStation 4, Xbox One și PC/Mac.

În Platinum Expansion vei descoperi un nou loc de joacă Sud American, cu priveștile autentice, vegetația aparte, văcuțele locale, rețeaua de căi ferate și câmpurile sale cu trestie de zahăr, toate reprezentând o schimbare de peisaj și mai multe posibilități de gameplay.

Bucură-te de și mai multă libertate la modul în care dorești să-ți dezvolți afacerea, deoarece au fost adăugate trestii de zahăr gata să fie recoltate de noul CASE IH A8800 MR. Împreună cu mașinăria de la producătorul CASE IH Austoft®, au fost introduse mărci faimoase din America de Sud, Polonia și Australia, cum ar fi Stara, Doble TT, Bizon și Gessner Industries ― însumând un total de 275 de vehicule de agricultură autentice și echipament de la peste 80 de producători.

Jucătorii care dețin deja season pass-ul vor putea face upgrade-ul la Platinum Edition gratuit, deoarece acesta face parte din conținutul inclus în season pass.

Farming Simulator 17 Platinum Edition și Platinum Expansion va fi disponibil începând cu 14 noiembrie 2017 pe PlayStation 4, Xbox One și PC/Mac.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte