Sony Interactive Entertainment (SIE) lansează astăzi Farpoint, unul dintre cele mai așteptate titluri exclusive PlayStation VR. Pentru ca experiența să fie cu adevărat imersivă în realitatea virtuală, Farpoint va putea fi jucat cu noul PlayStation VR Aim Controller, perifericul realizat special pentru a obține un control îmbunătățit în astfel de titluri.

Acesta este disponibil de astăzi și poate fi achiziționat numai împreună cu Farpoint, însă este compatibil și cu alte titluri PlayStation VR precum The Brookhaven Experiment, care va primi suport pentru Aim Controller din 6 iunie, Dick Wilde, disponibil începând de astăzi, ROM: Extraction, a cărui dată de lansare nu a fost anunțată încă, și Arizona Sunshine, care se va lansa în iunie.

Farpoint, jocul dezvoltat de studioul Impulse Gear, este un first-person shooter sci-fi a cărui campanie plasează jucătorul într-un univers ostil în care atât mediul înconjurător, cât și inamicii, au un singur obiectiv: acela de a te împiedica de la ducerea misiunii la bun sfârșit. Personajul principal trebuie astfel să salveze o echipă de cercetători staționată lângă Jupiter, însă o ruptură în spațiu va trimite atât echipa, cât și personajul principal într-un univers extraterestru. Acesta trebuie să își găsească colegii și să identifice o cale de a părăsi planeta.

Întreaga campanie poate fi parcursă și cooperativ, cu încă un jucător, însă ambii trebuie să aibă un abonament PlayStation Plus activ, fără însă a fi necesară deținerea unui Aim Controller, Farpoint fiind compatibil și cu DualShock 4.

Cel mai recent trailer al jocului poate fi găsit aici:

Varianta digitală a titlului este acum disponibilă pe PlayStation Store România la prețul de 239,90 de lei (http://bit.ly/2quyEVO), iar varainta fizică, împreună cu PlayStation VR Aim Controller, poate fi achiziționată de la retailerii selecționați.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte