Bethesda s-a întors duminica trecută la E3 2016, după prezentarea sa de mare succes a anului trecut din cadrul E3 2015, în care au dezvăluit DOOM și Fallout 4. Anul acesta ne-am întâlnit cu Quake Champions,Prey și am aflat mai multe despre Dishonored 2.

Quake Champions (reveal trailer)

Chiar după sărbătorirea mareii lansări DOOM, id Software se reîntoarce la marea sa franciză Quake Champions, un shooter competitiv arena-style pentru Windows PC.

Elder Scrolls: Legends (intro cinematic)

Elder Scrolls Legends va veni pe Windows, ceea ce știam deja, dar acum va veni pe sistemele iOS și Android, cât și pe Mac OS. Pentru a sărbători, iată trailerul cinematic pentru jocul cu cârți.

Fallout 4/Fallout Shelter/Skyrim Special Edition

Fallout 4 va primi niște pachete DLC, Fallout Shelter va ajunge pe PC și, probabil cel mai interesant lucru, Skyrim va primi o Ediție Specială pe Xbox One și PS4, iar acesta arată chiar aspectuos.

Prey (reveal trailer)

Dezvoltarea jocului Prey a avut destul de… problematică. Ceea ce a fost inițial numit Prey 2, în curs de dezvoltare la Human Head, a fost mutat la dezvoltatorul Arkane Studios și a devenit simplu Prey. Povestea sună destul de captivantă, dar rămâne de văzut în urma lansării.

Doom

În timp ce DOOM a câștigat câteva premii pentru campania sa de singleplayer, multiplayerul jocului nu s-a putut bucura de același succes critic. Dar asta nu îi oprește pe cei de la id Software să continue cu actualizările acestuia după lansare. Dar hei, noi caracteristici SnapMap!

Elder Scrolls Online

Nu avem prea multe știri aici, dar dacă îți place să te uiți la tot ce ține de Elder Scrolls, vizionează cu plăcere!

Dishonored 2 (gameplay trailer)

Fără îndoială, Bethesda a păstrat ceea ce este mai bun la sfârșit, cu acest gameplay trailer pentru Dishonored 2.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte