Asrock

Ai luat questurile din originalul Final Fantasy, le-ai controlat în Final Fantasy 10 și le-ai luptat în Final Fantasy 14. Și pe 26 ianuarie Final Fantasy Explorers pentru 3DS va introduce 2 noi creaturi: Dryad și Amaterasu.

Aceste creaturi au fost numite în multe feluri și li s-a schimbat fora frecvent pe parcursul seriei, dar te-ai putea gândi la ei ca la niște zei. În Final Fantasy Explorers sunt numiți „eidoloni”, și sunt foarte puternici, entități bestiale care reflectă un element sau aspect al existenței.

Dryad, de exemplu, este ca o plantă care cauzează boli de stare echipei tale. Amaterasu este mai misterios, totuși este descris ca având 7 săbii magice plutind în spatele acesteia. Amaterasu este și zeița soarelui din Shinto, deci asta poate să-ți ofere câteva indicii despre abilitățile sale. Poți vedea toți cei 12 eidoloni care vor apărea mai jos.

02749e6e15027ddb37f6983e20aab86397a22d21.jpg__940x420_q85_crop-smart_upscale

În Final Fantasy Explorers, jucătorii trebuie să formeze o echipă pentru a vâna și a-i aduce de partea lor pe clasicii inamici, chemându-i în ajutor în următoarele lor lupte. Gândește-te la el ca la gameplay-ul din Monster Hunter combinat cu meseriile și creaturile din Final Fantasy și vei ajunge el.
Și ai dreptate, asta chiar sună ca lumea.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte