Final Fantasy VII rămâne unul dintre cele mai apreciate titluri din epoca primei console PlayStation, publicul manifestându-și entuziasmul aproape necontrolat atunci când, la E3 2015, Square Enix a anunțat că va realiza un remake al acestui joc pentru PlayStation 4. A trecut jumătate de an de atunci și, tot pe scena celor de la Sony, de această dată la PlayStation Experience 2015, a fost dezvăluit și primul trailer cu gameplay din Final Fantasy VII Remake.

Square Enix a oferit și câteva informații suplimentare despre remake-ul lui Final Fantasy VII: jocul va fi realizat și cu ajutorul altor studiouri, cum ar fi CyberConnect2 (autorii seriei Naruto Ultimate Ninja Storm), va folosi motorul grafic Unreal Engine 4 și va fi lansat în format episodic.

Conform declarațiilor Square Enix, formatul episodic este necesar pentru ca jocul original Final Fantasy VII este foarte cuprinzător și adaptarea întregului conținut pentru un titlu modern ar fi durat foarte mult timp și ar fi ocupat mult spațiu. Conform standardelor moderne, fiecare episod din Final Fantasy VII Remake ar trebui să fie la fel de lung precum un joc actual.

De asemenea, jocul original Final Fantasy VII este acum disponibil pentru PlayStation 4, pe PlayStation Store (într-o versiune adaptată după ediția de PC) la prețul de 49 RON.

final-fantasy-vii-remake-1

final-fantasy-vii-remake-2

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte