Săptămâna aceasta am pus mâna pe un joculeț indie produs de un studio ucrainean, CyberLight, un joc recomandat de voi, Finding Bigfoot. Este vorba despre un joc horror de supraviețuire în care te plimbi printr-o pădure în căutarea lui Bigfoot.

Acțiunea are loc în anul 2016 și vorbește despre povestea unui grup de turiști care au dispărut în mod misterios în parcul național. Poliția crede că este vorba despre un accident pentru că grupul a plecat să facă rafting pe râu, însă un grup de oameni este de părere că vinovat pentru incident este misteriosul Bigfoot. Chiar dacă povestea este una clasică și nu am știut ce să credem inițial despre joc, implementarea sa este una cât se poate de bună.

Ai o hartă destul de mare la dispoziție și vei pleca să explorezi teritoriul pentru a găsi monstrul. Ai la dispoziție o groază de elemente care nu le-am prea văzut prin alte jocuri, precum capcane, pe care le poți pune și apoi acoperi cu frunze pentru a le masca, poți monta camere în pădure pentru a-l urmări pe Bigfoot, iar când îl găsești trebuie să îl ucizi. Jocul are o componentă multiplayer, ceea ce permite jocul cooperativ, iar acest mod este cel indicat de noi pentru a-l juca. Vă invităm să urmăriți prima noastră sesiune de gameplay în video-ul următor și să urmăriți impresiile noastre hands-on.

Impresiile noastre din Finding Bigfoot sunt expuse în videoul de mai sus, însă am să încerc să punctez pe scurt cele mai importante:

PRO:

  • concept interesant
  • grafică drăguță
  • sunet foarte bun, te ține conectat la acțiune

CONTRA:

  • jocul este destul de greu în single-player, ai nevoie de jucători. Unul să stea la pândă, altul să se uite pe camere
  • mici erori la grafică, acceptabile însă pentru un joc în Early Access
  • nu ai chat în multiplayer, nici text nici audio

În concluzie, Finding Bigfoot e un joc bun, mai ales luând în considerare faptul că e încă nefinalizat. Jocul are tot ce-i trebuie pentru a deveni un titlu de succes, singurul minus major care l-am identificat până acum a fost lipsa chatului, măcar text să fi fost ca să te poți coordona cu ceilalți jucători online. Vom continua să jucăm, stați în continuare cu ochii pe canalul nostru de Twitch și pe Youtube.

 

 

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte