Dezvoltatorul jocului Firewatch, Campo Santo, se mută în industria filmelor cu o adaptare a jocului indie de aventură fiind primul său proiect scenic. Echipa lucrează cu compania de producție și finanțare Good Universe, pentru a produce noi jocuri și filme, în conformitate cu The Hollywood Reporter.

Firewatch

Acțiunea jocului având loc în sălbăticiunea din Wyoming, Firewatch a primit un scor foarte bun în recenzia noastră din februarie, în special din cauza sunetului și a design-ului său unic. Momentan, nimic nu este bătut în cuie legat de actori sau de data apariției filmului, totuși Rich Sommer din Mad Men a fost vocea personajului principal.

Campo Santo, un studio compus din veterani de la Telltale Games și din alte titluri „story-heavy”, a fost format acum trei ani, iar Firewatch este prima lansare din partea studioului. Jocul a fost lansat inițial pe PlayStation 4 și Steam PC, o versiune pentru Xbox fiind lansată mai devreme luna aceasta. Toate cele trei versiuni vor primi o caracteristică specială: un mod free-roam în care jucătorii vor putea traversa pădurile după bunul plac.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte