În urma lansării controversate, Five Nights at Freddy’s World a fost relansat, dar acum este găsit gratuit pe Gamejolt. Potrivit dezvoltatorului Scott Cawthon, versiunea actualizată are o „lume remodelată”.

Pe lângă asta, relansarea are „multe alte caracteristici noi”, dar acestea nu sunt detaliate. Cawthon spune că vom avea parte de multe update-uri în continuare.

Five Nights at Freddy’s World este este un RPG derivat din seria horror populară Five Nights at Freddy’s. Jocul a fost inițial lansat în ianuarie, dar a fost scos din vânzare din cauza numeroaselor plângeri cum că jocul a fost lansat prea repede și neterminat.

„Nu îmi prea face plăcere să scriu acest anunț, dar simt că îl datorez comunității”, spuse Cawthon. „Știți, am fost acuzat de faptul că am grăbit cu multe jocuri încă de la FNaF 1, dar niciodată nu mi s-a părut că am lansat prea repede un joc…până acum.”

În continuare, acesta a recunoscut că erau caracteristici pe care jocul trebuia să le aibă încă de la lansare. Acestea includ „cababilitatea de a vedea ce pot face abilitățile în timpul luptelor, sau capabilitatea de a vedea pagina statisticilor pentru personajele tale. Acestea sunt caracteristicile pe care orice RPG bun le-ar avea.”

„Deci spun asta unei comunități pe care am respectat-o timp de un an și jumătate: Îmi pare rău. Voi continua să aduc update-uri jocului în următoarele săptămâni și să mă revanșez.”

Primul Five Nights at Freddy’s a debutat în august 2014 pe PC, iar de atunci a fost portat pe iOS. Au fost lansate 3 continuări de atunci, cea mai recentă fiind Five Nights at Freddy’s, care a apărut în iulie 2015.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte