Flywrench Review
Gameplay7
Grafică3
Sunet9
Raport preț/calitate2
5.3Scor
Reader Rating: (0 Votes)
0.0

Am avut un weekend plin săptămâna aceasta, iar printre jocurile pe care le-am testat s-a numărat și unul numit Flywrench. Jocul este un platformer lansat inițial în variantă gratuită și mai apoi regândit și recreat pentru Steam. Jocul este destul de dificil de descris fără să îl vezi sau să-l încerci. Poate cea mai simplă descriere ar fi o cursă cu obstacole al cărui scop este să ghidezi o bară printre bariere până la finalul nivelului. Viteza de reacție e elementul definitoriu pentru Flywrench și jocul devine din ce în ce mai greu și pedepsește mișcarea înceată.

Ca și jucător, controlezi o bară albă și o ți în mișcare așa cum ții pasărea din flappy birds. dacă ți apăsat pe buton, culoarea bării se schimbă din alb în roșu. Un alt buton schimbă bara în verde, iar scopul jocului este să treci prin diferite obstacole prin joc având bara de aceași culoare ca și obstacolul respectiv. Jocul vine cu 170 de nivele create și chiar dacă un nivel ține câteva secunde, în mod normal, poți juca chiar și câteva zeci de minute pe un singur nivel pentru că mori destul de repede. Viteza de reacție necesară la nivelele superioare este peste ceea ce pot eu în mod normal și din această cauză am reușit să mă enervez destul de tare în joc.

Controlul jocului este totuși extrem de bun și nu te poți plânge că pierzi din cauza lui. Față de varianta anterioară gratuită, acesta este mult îmbunătățit odată cu portarea pe Steam. Jocul nu cere cerințe mari și merge pe orice sistem și, mai important decât atât, acesta rulează fluent. O altă îmbunătățire adusă de Steam jocul este editorul de nivele care se integrează cu editorul Steam. Dacă termini jocul sau te-ai plictisit de încercat nivele aproape imposibile în joc, poți încerca nivele de pe atelier, care par a fi și mai grele. Sunt peste 300 de astfel de nivele disponibile gratuit.

Din punct de vedere grafic, jocul arată de parcă ar fi creat într-o versiune de pascal din anii 80. Chiar dacă apreciez de multe ori grafica simplă și retro, Flywrench mi se pare mult prea simplu. Chiar dacă are elemente grafice subtile care sugerează o adâncime și o complexitate în spatele graficii, aceasta mi se pare prea banală și nu cred că va atrage prea multă lume. Din punct de vedere auditiv, jocul vine însă cu o distribuție bogată de muzică electronică, aparținând unor artiști indie, dar care sună foarte bine.

Din păcate nu am prea multe de spus despre Flywrench. este un joc cu grafică simplistă, dar care vine cu un gameplay foarte dificil și care devine enervant la un moment dat. Controlul este excelent și muzica bună, dar nu cred că face 7 euro pe Steam, un preț care mi se pare mult prea piperat pentru ce are de oferit jocul.

 

 

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte