Register
Or


A password will be e-mailed to you.
Asrock

Fortnite se va lansa pe Android cândva în timpul verii de anul acesta, anunță Epic Games într-o postare pe blog care detaliază alte update-uri care vin la versiunea pentru mobile.

Nu a fost confirmată o dată specifică a lansării lui Fortnite pe Android, ceea ce este dezamăgitor pentru cei care nu facem parte din tabăra iOS. Totuși, când jocul devine compatibil cu sistemul de operare, probabil ca va veni cu lista de optimizară actuală de la Epic Games, care încetul cu încetul este realizată.

Primul lucru din listă este un HUD customzabil, care a debutat pe iOS saptămâna aceasta. Există o schiță pe care o folosesc jucătorii să se joace cu displayul, iat-o aici în caz ca nu ai dat de ea în joc:

fortnite

Dar probabil cea mai mare următoare apariție este funcția voice chat, o caracteristică cheie în versiunile de console de Fortnite.

„Noi știm că în joc comunicarea este un element cheie când te alături unei echipe pentru acel Victory Royale, așa că lucrăm să aducem voice chat pe mobile”, scrie echipa Fortnite în postare. „În plus, veți putea vorbi cu coechipierii de pe orice platformă!”

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte