Register
Or


A password will be e-mailed to you.
Asrock

Versiunea finală pentru Conan Exiles va fi lansată pe PlayStation 4, Xbox One și PC din 8 mai 2018.

Funcom a anunțat că MMORPG-ul va părăsi Steam Early Access și Xbox One Game Preview, iar versiunea de PC va costa $39.99. Versiunile de Xbox One și PlayStation 4 vor costa $49.99 fiecare.

Până pe 8 mai, versiunea de PC va costa $29.99 și $49.99 pe Xbox One, iar cei care vor cumpăra în format digital versiunea jocului pentru PC și Xbox One vor primi Conan’s Royal Armor în joc. Pre-comenzile în format digital pentru PS4 vor fi disponibile în curând și vor conține același bonus precum versiunile de PC și Xbox One.

Conan Exiles va fi disponibil și în format retail fiind disponibil, de asemenea, pentru pre-comandă sub forma Day One Edition și vine însoțit ca bonus cu harta Exiled Lands printată pe hârtie și Conan’s Atlantean Sword în joc, în exclusivitate.

Conan Exiles Collector’s Edition va fi disponibil și el pentru pre-comandă și include o bandă desenată, 3 coloane sonore din Age of Conan: Hyborian Adventures, Age of Conan: Rise of the Godslayer și Conan Exiles, harta printată pe hârtie, 6 benzi desenate digitale, o carte digitală cu regulamentul de joc, o carte cu imagini artistice și conceptuale și o figurină de polyrein de 15cm cu Conan the Barbarian din cinematicul jocului.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte