Asrock

Vostok Games, echipa de foști dezvoltatori STALKER din spatele lui Survivarum, aduc propriul stil post apocaliptic în genul battle royale cu un nou first-person shooter intitulat Fear the Wolves. Fiind plasat în „Cernobîlul distrus de radiații”, Fear the Wolves va trimite 100 de luptători pe un teren de luptă cu scopul de a rămâne doar unul în viață.

Publisherul Focus Home Interactive a spus că versiunea echipei Vostok Games a genului va avea câteva schimbări. În Fear the Wolves, jucătorii vor trebui să ia în calcul mai mult decât pe ceilalți oponenți; „anomalii mortale și vreme care se schimbă dinamic”, cât și ciclul de zi-noapte vor cere ca jucătorii să se adapteze la acestea ca să supraviețuiască. Jucătorii vor mai putea găsi echipament de protecție care le va permite să intre în „zone periculoase și interzise”.

Vostok au mai făcut aluzii la creaturi cu mutații care cutreieră tărâmurile radioactive din Fear the Wolves, dar nu au afirmat că vor afecta gameplayul.

Fear the Wolves este programat pentru lansare pe console și PC în 2018. Dezvoltatorul a spus că jocul va avea o lansare early access înainte de lansarea completă. Survivarum de la Vostok Games se află în early access pe Steam încă din 2015.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte