Asrock

Weekendul trecut am avut parte de lansarea noului Friday the 13th: The Game, care a urmat după întârzierea lungă de la lansarea planificată pentru 2016. Se pare că deja jucătorii își trăiesc fanteziile horror online și drept rezultat, un skin exclusiv creat de Tom Savini a devenit un obiect foarte dorit.

Skinul creat de Savini a fost dezvăluit la lansarea jocului, iar acesta îl acoperă pe Jason Voorhees cu cicatrici și flăcări și îi înlocuiește maceta cu un trident. Costumul putea fi deblocat doar prin precomandarea jocului, iar din cauză că acesta a fost lansat deja, opțiunea nu mai este disponibilă.

Este destul de evident că este o cerere uriașă pentru acest skin deoarece codurile de activare sunt listate pe eBay, având atașate prețuri imense. Jucătorii pot cumpăra costumul pentru doar 500 de dolari.

Merită se ne aducem aminte că acestea sunt doar obiecte cosmetice care afectează numai esteticul personajelor sau al obiectelor din jocuri și nu oferă vreun avantaj în gameplay. Desigur, am mai întâlnit cazuri și în jocuri ca Overwatch sau Counter-Strike: Global Offensive.

IllFonic, dezvoltatorul din spatele jocului Friday the 13th: The Game, cu siguranță a luat la cunoștință popularitatea skinului, iar asta poate fi frustrant pentru cei care l-au achiziționat deja pentru câteva sute de dolari, dar este posibil care studioul să îl introducă pe magazinul Steam sub forma unui DLC plătit.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte