Asrock

Gabe Newell Simulator, versiunea 1.0 are două părți care ilustrează dualitatea omului al cărui nume se regăsește în titlul jocului – una în care simularea explorează viața lui GabeN, în timp ce organizează activitatea zilnică a companiei sale, Valve; și cealaltă parte se concentrează pe omul care are de gestionat o ditamai platformă de gaming, Steam.

În prima parte, GabeN are de înfruntat alte companii de software și de decis soarta jocului Half-Life 3. În a doua parte, care se numește Steam mode, GabeN trebuie să se asigure că numele său nu va fi dus în deșert și că lumea îl va privi ca pe un adevărat geniu al economiilor. El este cel care decide jocurile care urmează să fie lansate și dezvoltate. Tot el monitorizează și vânzările pe Steam, scopul final fiind acela de a goli portofelele clienților săi și de a-și umple ei vistieria.

Gabe Newell Simulator costă 2,75 euro. Dacă ar fi fost 3 euro, ne-am fi gândit imediat la Half-Life 3… Ar fi fost cel mai ușor să-l confirme în felul acesta, nu? Așa ar fi pus capăt tuturor speculațiilor și zvonurilor care mai de care mai elucubrante care se învârt în jurul acestei serii.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte