Săptămâna asta, NVIDIA a revenit cu noi jocuri pe GeForce NOW!
În plus față de noile lansări Game Ready pe GeForce NOW, adăugăm suport pentru NVIDIA Highlights în Dota 2, datorită tehnologiilor de recunoaștere de imagini și de modele inteligente din serverele noastre cloud.
În această săptămână suntem bucuroși să vă anunțăm că adăugăm suport pentru NVIDIA Highlights în Dota 2. Membrii pot acum surprinde victorii epice, scheme uluitoare și mai multe momente de gamplay în timp ce joacă legendarul MOBA oferit gratuit de Valve, datorită tehnologiilor de recunoaștere de imagini și modele inteligente din serverele noastre cloud.
Dota 2 se alătură unui număr de jocuri în creștere care folosesc NVIDIA Highlights pentru a aduce conținutul înregistrat tuturor gamerilor de pe PC, inclusiv Rocket League, Apex Legends, Destiny 2 și altele.
Lista întreagă cu jocuri care suportă NVIDIA Highlights poate fi găsită aici.
Urmăriți-ne pentru a vedea ce jocuri vor obține suport pentru această funcție și când vom adăuga suport pentru macOS!

Game Ready pe GeForce NOW
Atunci când pornești jocul favorit îl joci imediat. Asta înseamnă să fii Game Ready pe GeForce NOW!
Experiența a fost optimizată pentru gamingul în cloud și include îmbunătățiri ale performanței aduse de driverele Game Ready. NVDIA gestionează actualizările și patch-urile jocurilor. Și atunci când joci un joc care acceptă RTX, acesta va include grafică avansată cu ray tracing și DLSS 2.0.
Săptămâna aceasta GeForce NOW aduce nouă jocuri inedite, inclusiv noile lansări din Epic Games Store: Rogue Company și Tacoma, împreună cu Rock of Ages 3: Make & Break de pe Steam. Și atunci când Epic Vault se deschide și vă oferă jocuri gratuite extraordinare în fiecare săptămână, vom fi chiar acolo lucrând pentru a aduce aceste titluri pe GeForce NOW. Săptămâna aceasta lucrăm la Tacoma. Urmărește-ne în fiecare joi pentru a afla primul când vom adăuga în portofoliu noi jocuri.

Lista completă a jocurilor este disponibilă mai jos:
Game Ready pe GeForce NOW – Noutățile săptămânii
Jocurile vor fi disponibile în jurul orei 20:00, ora locală.
Rock of Ages 3: Make & Break (joc nou lansat pe Steam)
Rogue Company (joc nou lansat pe Epic Games Store)
Tacoma (gratis pe Epic Games până pe 30 iulie)
FTL: Faster Than Light (Epic)
Steep (Epic și Uplay)
SUPERHOT: MIND CONTROL DELETE
Subnautica: Below Zero (Epic)
Supreme Commander 2
The Wind Road

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte