Register
Or


A password will be e-mailed to you.
Asrock

Astăzi, Piranha Games a lansat cel mai recent titlu din seria MechWarrior, MechWarrior 5: Mercenaries. Tot de astăzi, gamerii GeForce sunt, ‘Game Ready’ cu cel mai recent driver Game Ready de la NVIDIA. Driverul asigură performanțe optime și în Detroit: Become Human și extinde lista monitoarelor G-SYNC Compatible cu încă două modele.

Lista monitoarelor G-SYNC Compatible se extinde

Programul G-SYNC Compatible extinde ecosistemul G-SYNC și oferă informații în legătură cu monitoarele entry level care oferă o bună experiență variable refresh rate (VRR).

Noul driver adaugă 2 noi modele pe lista monitoarelor G-SYNC Compatible: MSI MAG251RX și ViewSonic XG270. Astfel, numărul monitoarelor G-SYNC Compatible ajunge la 60.

În cadrul programului G-SYNC Compatible, NVIDIA colaborează cu producători de monitoare pentru a valida experiența cu monitoarele care suportă protocolul AdaptiveSync. Cele care sunt validate devin astfel „G-SYNC Compatible”. O listă completă a monitoarelor G-SYNC Compatible este disponibilă pe site-ul NVIDIA.

Despre driverele NVIDIA Game Ready

Driverele NVIDIA Game Ready sunt disponibile în ziua lansării sau înainte de lansare și au rolul de a le oferi gamerilor GeForce cea mai buna experientă. Inginerii NVIDIA lucrează până în ultima clipă pentru a optimiza performanța și gameplay-ul. Ca o atestare suplimentară a calității, fiecare driver Game Ready dispune de certificare WHQL de Microsoft.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte