Gearbox Publishing, People Can Fly și magazinul G2A.COM lucrează împreună la o ediție de colecție pentru noul Bulletstorm: Full Clip Edition. Collector’s Edition include figurine cu Grayson Hunt, Trishka Novak și Ishi Sato.

Există 54 de ediții de colecție exclusive ale titlului următor Bulletstorm pe site-ul G2A. Fiecare dintre acestea va veni într-o cutie de oțel făcută la comandă și găurită de gloanțe. Fiecare cutie a fost dusă într-un poligon de tragere și lovită cu gloanțe de 9mm, ceea va garanta că nicio cutie nu va fi la fel.

Sunt disponibile două versiuni de G2A Collector’s Edition: una premium și una standard. Cea premium costă 249,99$ și include un tricou Bulletstorm(creat tot de G2A Gear), un mousepad Bulletstorm, medalioane de identificare personalizate, o cheie a jocului pentru Steam, cât și o figurină printată 3D și vopsită manual cu unul dintre personaje.

Sunt doar șase ediții de colecție premium – două cu figurine Grayson, două cu Trishka și două figurine cu Sato. Aceste figurine vor fi numerotate crescător și vor veni cu certificate de autenticitate semnate de Sebastian Wojciechowski, șef al studioului People Can Fly.

gearbox

Varianta standard G2A Collector’s Edition costă 99,99$ și cuprinde medalioane de identificare personalizate, o cheie de joc Steam și o figurină numerotată crescător cu Grayson Hunt, Trishka Novak ori Ishi Sato și un certificat de autenticitate semnat de Wojciechowski. Au fost produse 48 de ediții de colecție – 16 cu Grayson, 16 cu Trishka și 16 cu Sato.

Figurinele produse pentru edițiile de colecție G2A nu au mai fost fabricate sau făcute disponibile oriunde altundeva și nu vor mai fi frabricate vreodată. Acestea au fost proiectate și produse de câtre G2A exclusiv pentru Bulletstorm: Full Clip Edition. Ediția limitată a fost pusă în vânzare din 4 aprilie.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte