Mass Effect: Andromeda este un shooter de acțiune third-person, dezvoltat de BioWare și publicat de Electronic Arts pentru Microsoft Windows, PlayStation 4 și Xbox One. Este o continuare a lui Mass Effect 3 și a fost anunțat oficial pe 15 iunie 2015 în cadrul conferinței de presă Electronic Arts de la E3.

Sunt niște vești triste că mult așteptatul Mass Effect: Andromeda nu se va lansa în vara acestui an, așa cum se anunțase la E3 2015.

 

EA CFO, Blake Jorgensen, a menționat că jocul va fi lansat în primul trimestru al anului 2017, acesta s-a adresat participanților la Morgan Stanley Technology și Conferința Telecom. De asemenea, el a spus că EA are un an mare avantaj care indică viitoarele proiecte interesante din acest an.

El a spus: „Am luat jocul nostru Battlefield, shooter-ul first-person, care vine în al treilea trimestru, iar cu ajutorul partenerului nostru Respawn, vom lansa și al doilea titlu Titanfall ”

De asemenea, el a menționat și despre Mirror Edge Catalyst care va fi lansat în acest an pe 24 mai.

Deci, acest lucru face destul de clar că Mass Effect Andromeda nu va veni în timpul sezonului de vacanță în acest an, așa cum s-a anunțat anterior.

 

 

 

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte