Începând de astăzi, jocul Rocket League este disponibil în România în bundle, împreună cu plăcile grafice GeForce GTX 1060 și 1050. Pentru a celebra turneul Rocket League World Championship care se desfășoară între 2-4 iunie în Los Angeles, NVIDIA a încheiat un parteneriat cu Psyonix prin care le pune gamerilor la dispoziție bundle-ul GeForce GTX Rocket League. Astfel, cei pasionați de gaming vor primi gratuit o copie a jocului Rocket League, la achiziția unei plăci grafice GeForce GTX 1060 sau 1050 pentru desktop PC sau notebook, inclusiv pentru nou-lansatul NVIDIA BattleBox Essential. Bundle-ul este disponibil în rețeaua partenerilor Altex, Cel, eMAG, Evomag și PC Garage.

GeForce GTX 1060 pentru gaming la rezoluție 4K

Placa video GeForce GTX 1060 dispune de tehnologii inovatoare create pentru gaming, fiind o alegere optimă pentru Rocket League și titlurile lansate recent. GeForce GTX 1060 oferă o experiență spectaculoasă la rezoluție 4K și 60 FPS cu setări ‘ultra’ în Rocket League. GeForce GTX 1060 este placa grafică recomandată pentru Battlefield 1, For Honor, Mass Effect: Andromeda, Tekken 7, Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands și multe alte titluri populare ale momentului. Benchmark-urile in-game confirmă faptul că GeForce GTX 1060 oferă cea mai bună performanță din clasa sa, fiind în acelai timp o componentă esențială a sistemelor PC NVIDIA BattleBox Essential, lansate recent.

GeForce GTX 1050 pentru gaming la 1080p

GeForce GTX 1050 și 1050 Ti oferă o performanță de peste 60FPS în jocul Rocket League, la o rezoluție de 1080P, cu setările ‘ultra’. Plăcile grafrice din seria Pascal sunt dotate cu tehnologii inovatoare NVIDIA Game Ready care le permit utilizatorilor să joace jocurile preferate precum OverWatch, DOTA2, Heroes of the Storm în condiții ideale.

GeForce GTX, The Ultimate Gaming Platform

Platforma GeForce GTX echipează PC-urile cu tehnologii special create pentru jocuri, precum GeForce Experience, setări optmizate, drivere Game Ready, tehnologia NVIDIA Ansel, NVIDIA ShadowPlay, NVIDIA ShadowPlay Highlights, NVIDIA GameWorks sau NVIDIA G-Sync.

Mai multe informații despre bundle-ul Rocket League sunt disponibile la: http://www.geforce.com/hardware/10series/rocket-league-bundle

Linkuri utile:

Bundle-ul Rocket League pe GeForce.com:

http://www.geforce.com/hardware/10series/rocket-league-bundle

Website-ul Rocket League:

https://www.rocketleague.com/

Informații despre NVIDIA BattleBox pe GeForce.com:

https://www.nvidia.com/en-us/geforce/products/battlebox/

Website-ul Rocket League World Championships:

http://www.rlcs.gg/

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte