Enermax Starryfort SF30

f518d5e26ea7ca0fb9e07ce5c7065c24_large

Asus adaugă un ghiozdan încăpător în seria lor de genți și ghiozdane ce protejează dispozitivele electronice. Noul membru al seriei este Rog Ranger, un ghiozdan mare ce poate căra un laptop de maxim 17-inch (43.18cm) și păstrând încă spațiu pentru celelalte accesorii.

Rog Ranger este construit din materiale durabile, poliester rezistent la apă cu un panou din poliuretan pe spate pentru a-ți proteja perifericele. Se întâmplă să te prindă o ploaie pe drum, Rog Ranger vine la pachet cu o husă anti-ploaie pentru a-ți păstra „jucăriile” uscate.

28848-64bba948_945_556

„Rog Ranger are un design de mare volum ceea ce înseamnă că în el încap o mulțime de accesorii în locuri inteligent gândite, precum buzunarul detașabil făcut pentru a găsi lucrurile mai ușor. Noul ghiozdan are un sistem interesant de închidere, oferindu-ți mai mult spațiu când ai nevoie” explică ASUS.

Cei de la ASUS nu au pus încă pe site-ul lor o pagină pentru Rog Ranger, însă în lipsa specificațiilor, este un video despre noul ghiozdan arătând doar cât de mult poate căra. În video putem vedea cum începe să fie umplut cu un laptop de 17 inch cu încărcător, un mouse, o tastatură, un mousepad, o pereche de căști și un smartphone. Ghiozdanul are chiar și un sistem securizat de închidere.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte