Enermax Squa RGB

Prima expansiune premium pentru Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands se lansează mâine și va fi disponibil pentru cei care au achiziționat season pass-ul jocului, iar săptămâna următoare pentru toți ceilalți jucători.

Narco Road este numele DLC-ului care apare în 18 aprilie, respectiv 25 aprilie, la prețul de 14,99$. Datele împreună cu prețul sunt valabile pentru toate platformele.

În Narco Road jucătorii merg sub acoperire ca să doboare trei grupuri de braconieri și la final să îl elimine pe liderul lor, misteriosul El Invisible. Printre subordonații acestuia se numără o bandă de motocicliști, o bandă de curse cu mașini pe străzi și una de sporturi extreme numită Kamikazes.

Sunt incluse 15 misiuni în poveste și patru feluri noi de misiuni secundare și provocări la curse de mașini. Expansiunea va mai include și nouă arme noi, încă patru ținute și patru vehicule noi.

ghost

Ubisoft a mai adăugat într-un update important recent pe PS4, Xbox One și PC. Update-ul a introdus seturi săptămânale de provocări solo și co-op care se schimbă în fiecare miercuri. Provocările fac parte dintr-un sezon de șase săptămâni, iar primul se numește „The Rise and Fall of Unidad”.

Pentru gameplay și mai multe detalii despre Ghost Recon Wildlands, te invit să citești recenzia noastră. 🙂

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte