Astăzi, Ubisoft a prezentat la E3 noul trailer pentru Tom Clancy’s Ghost Recon® Wildlands, cel mai recent titlu din franciza Tom Clancy’s Ghost Recon. Odată cu trailerul au fost anunțate detaliile pentru precomenzi pe platformele Xbox One, PlayStation®4 și PC.

Creat de Ubisoft Paris, Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands este primul shooter militar plasat într-un univers open-world care poate fi jucat atât single-player, cât și în mod coop cu până la 4 jucători. Acțiunea jocului este plasată în Bolivia, într-un viitor apropiat, iar scenariul ne prezintă țara ca fiind condusă de organizația Santa Blanca (cartel de droguri).

Trimiși în spatele liniilor inamice, divizia Ghosts va trebui să pună bețe în roate organizației Santa Blanca, să saboteze alianța dintre cartel și guvern și să redea libertatea populației. Pentru a-ți atinge scopul vei avea la dispoziție libertate totală în joc și vei putea lua propriile decizii, iar apoi vei putea urmări cum acestea afectează lumea.

Eric Couzian, Creative Director pentru Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands declara: “Ca parte a francizei Tom Clancy, autenticitatea este unul dintre pilonii noștri. Scopul nostru a fost de a crea Fantomele ca unități speciale credibile, care se pot confrunta cu duritatea lumii Boliviene. Membrii Fantomelor sunt supraviețuitori și vânători, se pot adapta oricărui mediu și acționează fără a lăsa urme, cu excepția celor imprimate inamicilor înfricoșați. Vrem ca jucătorii să simtă această putere.”

Fanii care doresc să plaseze o precomandă vor primi o misiune bonus în joc numită  “The Peruvian Connection”, în care vor opera în înalții munți Bolivieni și vor încerca să distrugă alianța dintre Santa Blanca și Cartelurile de droguri Peruviene.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte