Enermax Starryfort SF30

GIGABYTE ne-a tachinat cu versiunea lor de GeForce GTX 1080 Ti încă de când a fost dezvăluită „Founder’s Edition” Oferta lor va fi parte din linia high-end de gaming, AORUS și va avea caracteristici de bază similare precum predecesor lansata AORUS GeForce GTX 1080 cu mici îmbunătățiri incluzând o putere de 12+2 faze, overclock din fabrică și conector dublu de 8-pini.

GIGABYTE susține că placa video AORUS GeForce GTX 1080 Ti va fi disponibilă în două modele. Overclock și modul gaming. În modul de gaming, aceasta va avea un o frecvență de bază de 1569 MHz și va spori până la 1683 MHz, în timp ce în modul Overclock va începe de la 1594 MHz și va crește până la 1708 MHz. Pentru referință, Founder’s Edition GTX 1080 Ti are o frecvență impusă de până la 1572 MHz.

Pentru a menține temperatura scăzută, AORUS GTX 1080 Ti utilizează sistemul de răcire Windforce al Gigabyte dar îmbunătățit cu placi de cupru pe față și spate. Acestea sunt ambele contacte directe pentru a maximiza potențialul de răcire al aerului. Placa frontală din cupru nu doar acoperă placa video dar intră în contact cu modulele de ram din apropiere de placa video. O configurație de 6+1 țevi de răcire (6x 6mm + 1x 8mm) distribuie căldura din centru către cele două seturi din aluminiu ce sunt răcite activ de către trei ventilatoare de 100mm. Aceste ventilatoare au o poziție suprapusă unică pentru a se completa și a nu exista zone-moarte de aer.

AORUS GTX 1080 Ti nu duce lipsă de conectivitate de afișare, având suport complet VR cu afișajul VR-link localizat în față și două porturi HDMI 2.0b în spate. De asemenea, există și trei conectori DisplayPort 1.4 și unul DVI-D. Toate pot fi combinate pentru un total de patru monitoare simultan conectate.

Ca toate produsele de ultimă generație din ziua de azi, Gigabyte AORUS GTX 1080 Ti dispune de caracteristici RGB LED pe margini. Acestea pot fi configurate și sincronizate cu o placă de bază Gigabyte prin aplicația Gigabyte RGB Fusion

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte