Enermax Squa RGB

Pe GOG.com se organizează a patra ediție a Insomnia Sale, unde veți da de reduceri de până la 90%, dar este o perioadă de reduceri mai diferită față de altele.

Se numește Insomnia Sale, deoarece numai un singur joc este redus la un moment dat și există doar cantități limitate disponibile pentru jocul respectiv. Pentru a vedea toate cele mai bune oferte, ar trebui să nu dormi niciodată.

Insomnia Sale

Când stocul se termină, un alt joc va fi adăugat și așa mai departe. În timp ce nu se știe exact ce jocuri vin, GOG a declarat ca unele dintre titlurile prezentate vor fi jocuri „ce nu au fost niciodată văzute înainte pe GOG.”

Dacă ați ratat The Witcher 3 (au fost doar 32 de copi la 25$) sau alte jocuri cu preț redus la vânzare, nu ar trebuii să vă întristați deoarece, GOG a promis că la Insomnia Sale vor fi jocuri ce vor fi de 2-3 ori la reducere, pentru a avea mai multe șanse de a cumpăra jocul dorit.

GOG, au spus: „nu suntem pe deplin sadici”, și a anunțat, de asemenea, că dacă ai cumpărat 10 jocuri în timpul Insomnia Sale, vei primi un joc în plus, aleatoriu complet gratuit.

Promoția este disponibilă pe GOG.

 

 

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte