Enermax Starryfort SF30

We Happy Few este un joc video a cărui acțiune se desfășoară într-un oraș izolat din Anglia în anii ’60 unde guvernul a impus măști fericite induse de droguri pentru a ascunde un mister. Un rezident, eliberat de efectele drogului, își riscă viața pentru a afla de ce orașul lui este o închisoare în aer liber.

WHF este produs de Gold Circle Films al lui Paul Brooks și dj2 Entertainment al lui Dmitri M. Johnson și Dan Jevons cu producătorul executiv de la dj2, Stephan Bugaj.

dj2 a văzut jocul video înainte de a fi lansat criticilor și fanilor pentru a-și prezenta opiniile și a fost imediat atras de lumea unică, estetica și caracterele prezente. Guillaume Provost, șeful dezvoltatorilor jocului, Compulsion Games, spune: „Dmitri, Stephan și Dan ne-au abordat cu entuziasm și idei foarte solide despre cum să adapteze jocul la un film, păstrând în același timp amenințările sale, umorul negru și temele centrale. Am fost satisfăcuți de modul în care Gold Circle Films a preluat acest proiect.”

„Aranjamentul nostru”, spune Johnson, „este de a face un film care să rămână fidel și să extindă povestea de la care a plecat.” Gold Circle adaugă: „Ca britanic și fan al serialului „The Prisoner”, am vrut acest proiect imediat și sunt mulțumit cu adevărat de relația cu dj2 și că Howard Bliss a făcut acest lucru să fie posibil.”

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte