Enermax Starryfort SF30

Gold Rush! 2, continuarea lui Gold Rush! Anniversary, a fost lansat pentru PC pe magazinul Steam ieri. În plus, dezvoltatorul Sunlight Games a publicat încă câteva screenshoturi din joc.

Versiunile de Mac, Linux și cele optimizate pentru iOS și Android vor fi lansate la scurt timp după lansarea pe Steam. Versiunea în cutie a jocului pentru PC este programată pentru 23 iunie; aceasta poate fi precomandată numai prin magazinul online Sunlight Games. Toate precomenzile vor sosi mai repede decât cele din magazine.

În povestea jocului Jake și Jerrod Wilson găsesc mina cea mai bogată în aur din California. Acum este 1869. Cei 20 de ani de muncă grea au făcut ca mina lor să fie extrem de profitabilă. Majoritatea din profiturile lor au fost trimise acasă la domnul Quail, un bancher și un prieten de familie, care a investit în ei cu cap. Domnul Quail trimite noutăți de acasă și nu sunt întotdeauna bune. O gașcă, pe care Jake și Jerrod o cunoșteau personal, conduce Brooklyn și a devenit foarte puternică.

Jake și Jerrod decid să vândă mina și să călătorească spre casă pe nou construitul Transcontinental Railroad. Frații au dovezi care ar trebui să îl trimită pe William Tweed, șeful găștii, la închisoare pentru restul vieții lui. Șefului i-au ajuns la urechi planurile lor și este pornit să îi oprească din întoarcerea în Brooklyn.

Oare cei doi frați vor învinge provocările și să salveze Brooklyn-ul? Dezvoltatorul originalului joc și Marco Sowa de la Sunlight Games au pregătit o poveste intrigantă plină de tensiune. Aventura conține 80 de scene preînregistrate și oferă mult amuzament cu puzzle-urile sale. Muzica de atmosferă, vocile și controlul point & click modern face ca jocul să fie interesant pentru toți fanii de aventură.

Gold Rush! 2 a fost lansat pe 28 aprilie pentru Steam PC.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte