Asrock

GTA-EpisodesFromLibertyCity

GTA-Episodes-Liberty-City-001In anul 2008 luna aprilie Rockstar North elibera pe piata mult asteptatul Gta 4 un joc controversat , bazat pe o poveste inedita cum ne-au obijnuit cei de la Rockstar, in care personajul principal era un rus pe nume Niko Belic , un stereotip , tipic american, dar vremea a trecut si lumea a inceput sa se plictiseasca de accentul rusesc si de personajele usor repetitive, asa ca Rockstar a distribuit un prim DLC ( Cred ca e primul joc GTA care a primit un DLC , daca nu ma insel) numit The Lost and Damned , urmat la scurt timp de un alt DLC numit The Ballad of Gay Tony , despre aceste DLC voi vorbi in acest scurt review…aduc aceste DLC ceva nou jocului sau este doar sau este doar inca o incercare a celor de la Rockstar sa ne stoarca de bani?
Povestea DLC se desfasoara in acelasi timp cu a celui original ( Niko Belic) astfel multe din intrebarile ridicate asupra intamplarilor desfasurate in GTA 4 isi gasesc raspunsul.
Primul DLC este cel mai controversat, acesta pune la bataie problema drogurilor si inca ceva foarte delicat mai ales in America de astazi…gastile de bike-ri( nu , nu cei care se dau cu BMX Big Grin )
grand-theft-auto-episodes-from-liberty-city-20100409091055813-000The Lost and Damned prezinta povestea lui Johnny Klebitz, un biker din toate punctele de vedere si mana dreapta a conducatorul-ui bandei de motociclisti
The lost Brotherhood, acesta se opune aproape tot timpul decizilor sefului gastii Billy Grey.
Firul povesti este unul simplist..Billy iese din inchisoare, ajunge din nou la comanda gastii…totul rezumandule la sex , droguri , si rock n`roll.
Povestea dureaza aproximativ 10 ore , asta daca nu te implici si in misiuni secundare , sau activitati cum ar fi „Scandemberb” , nu serios in acest joc poti face scandemberg, ceea ce m-a impresionat.
Un update visual este notabil , se vede ca au mai reparat unele buguri din GTA 4 si au mai adaugat ceva ici-colo , iar coloana sonora impune starea principala a jocului.. si noi statii radio au fost introduse special pt Bike-ri.
Gameplay-ul este aproape acelasi ca si in GTA 4 doar misiunile au fost schimbate si au fost introduse foarte multe personaje noi , in reste aceleasi mecanici de joc,ce a fost introdus nou este un sistem de checkpoint care este foarte bine venit , deoarece in GTA 4 daca mureai , trebuia sa iei misiunea de la inceput…iar armele sunt foarte diverse fiind foarte diferite de GTA 4 unele noi avand un damage considerabil fata de cele anterior amintite.Si cu acestea spuse trecem la The Ballad of Gay Tony.
Acesta nu ca rezolva toate bug-urile , raspunde la o intrebare pusa de mine in GTA 4 cand vezi in cinematicul de inceput ca un anume „Chef” ( bucatar) ascunde niste diamante intr-o coca de tort.
grand-theft-auto-episodes-from-liberty-city-20100409091059516-000Acest DLC este preferatul meu deoarece o noua mecanica de joc a fost impusa si anume cascadoriile aieriene , ceea ce nu era introdus in GTA 4 , Rockstar ascultand gura fanilor cu privinta la Parasuta aia blestemata , acum fiind impusa in aces DLC.
Povestea sa desfasoara in jurul lui Louis Lopez , acesta nu se chinuie sa fie cineva important ca ceilalti protagonisti, acesta este mana dreapta lui Price Tony numit de catre prieteni Gay Tony ( nu este gay , nu stiu sigur de ce ii se spune asa …).
Acesta vrea liniste si pace dar problemele il urmaresc din cauza prietenilor lui…acest DLC a venit cu ceva nou , primit bine de catre fanii acestui joc si anume niste minigame-uri …Poti sa ai grija de un club , sa dansezi cu niste tipe super sexy , iar apoi sa le „regulezi” in baie, sau poti sa dai un party cu multa Sampanie….
Acest DLC aduce o gramada de „jucarii” cu care sa le imparti cu inamici tai , printre care si un Tank….da un Tank ..pe scurt aceste 2 DLC aduc jocului GTA 4 fix ce ii lipsea de la inceput, si in aces DLC vei avea parte de inca 10 ore de Gameplay, acest DLC este cel mai explicit dintre cele 2…Dupa parerea mea aceste 2 DLC adauga exact ce trebuia GTA-ului si am sa ii dau un 8.7 si recomand acest Pack de DLC daca vreti sa aflati mai multe despre poveste si bine inteles pentru Gameplay-ul Epic!
Am sa revin si cu un Gameplay….

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte