Enermax Starryfort SF30

Grid 2 REVIEW
Gameplay10
Grafica9.5
Timp de joc10
Raport Pret/Calitate10
9.9Overall Score
Reader Rating: (14 Votes)
7.3

Grid 2 este continuarea jocului Grid , publicat de Codemasters . Jocul pare a fi un racing destul de interesant , reusind sa faca asta prin mai multe lucruri , precum gameplay-ul , grafica sau sunetul .

grid2_2013_06_01_05_47_33_751

 

Gameplay

Jocul ne serveste o poveste interesanta , in care pilotul din tine va trebui sa parcurga 5 sezoane WSR , faimoasa liga de masini . De asemenea , vei putea sa alegi diverse moduri de curse, precum Demolition , Race sau Elimination . In acest racing game m-a impresionat in mod special optiunea Flashback care iti permite sa repeti o portiune din cursa fara sa dai restart la intreaga cursa. E ca si cum ai da timpul inapoi o anumita perioada, lucru care face dificultatile superioare mai usoare . De asemenea, jocul permite configurarea mai multor componente ce tin de aspectul exterior (jante, culoarea dungilor, ce numar sa apara pe masina etc.)

Cursele se desfasoare in Europa , America si Asia in orase precum Barcelona , Hong Kong sau Paris . Jucatorul trebuie sa adune cat mai multi fani si abia de la un moment dat incepe sa alerge dupa bani,  pentru a-si schimba sau imbunatati masinile.

Grid-2-10

 

Grafica

Jocul este creat pe un engine numit EGO 3.0, dezvoltat de cei de la Codemasters si dedicat placilor video Intel . Pe langa asta , jocul a mai si fortat situatia , facand reclame cu Intel chiar si pe panourile din curse . Totusi , grafica este chiar buna , facand ca fumul scos din tobele masinilor sa para real , fapt placut pentru jucatorii de Grid 2 . De asemena , pe langa traseu poti vedea o multime de oameni cu aparate foto , reflctandu-se pana si blitzul camerei , deci va dati seama cat de realist este jocul . Imprejurimile chiar redau jocului un aer de viata reala , deoarece nu par a fi locatii inventate .

ap06_pr_gameplay_01

 

Sunet

Sunetul este chiar amuzant in Grid 2 , deoarece iti poti alege o porecla cu care sa fii auzit pe tot parcursul jocului , iar unele sunt chiar ciudate ( fapt ce le fac amuzante ) . Sunetul masinilor este chiar realist , iar pentru asta am numai cuvinte de lauda asupra celor de la Codemasters . In principiu acest detaliu este bine structurat , lasandu-ne impresia ca nu avem ce sa-i reporsam .

 

In concluzie , Grid 2 este un „must-have” pentru orice gamer , iar de la noi , acest racing a obtinut nota maxima .

Felcitiari Codemasters inca o data !

Lasa un comentariu

3 Responses

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte