Traficul cu arme se îndreaptă spre Grand Theft Auto Online în următorul mare update, intitulat „Gunrunning”, conform anunțului făcut de Rockstar din ultimele zile.

Gunrunning, care este programat pentru lansare în luna iunie pentru Grand Theft Auto 5, se va concentra pe industria de trafic ilegal cu arme de foc care a luat amploare în partea de sud din San Andreas. Vei avea posibilitatea să cumperi o bază subterană în Blaine County prin intermediul site-ului Mazebank din joc. În sediul tău subteran, la care ai acces prin o trapă de la suprafață, vei putea să te instalezi și să produci vehicule militare și puști. În plus, aceste buncăre masive vor fi echipate și cu un poligon de tragere ca să-ți exersezi trasul la țintă.

Gunrunning Update introduce în joc lucruri ca și vehicule înarmate și blindate, permițându-ți să le montezi arme pe acoperiș, panouri anti-glonț și multe altele. Printre noile opțiuni în mijloace de transport se numără și un APC, pe care fanii seriei GTA s-ar putea să-l recunoască add-on-ul Ballad of Gay Tony din Grand Theft Auto 4 . Așa cum poți vedea într-un screenshot de mai jos, APC-ul va putea merge și prin apă.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte