Enermax Squa RGB

Astăzi Marvel și Telltale sunt încântați să anunțe ca primul trailer pentru Guardians of the Galaxy: The Telltale Series a fost lansat. Jocul își are premiera în 18 aprilie la 4,99$ pe PlayStation 4, Xbox One, Windows PC și Mac, cât și pe App Store și Google Play. Seria va mai fi disponibilă și drept o copie sub formă de „disc Season Pass” pe 2 mai în magazinele din America de Nord la prețul de 29,99$, iar pe 5 mai în magazinele de pe restul globului.

Discul special Season Pass va include Episode One: Tangled Up in Blue și va oferi acces la download pentru următoarele patru episoade prin intermediul update-urilor online pe măsură ce acestea vor fi lansate pe parcursul anului 2017. Platforme adiționale pentru lansare nu au fost încă dezvăluite.

Marvel’s Guardians of the Galaxy: The Telltale Series este o poveste cu totul nouă al universului unor eroi mai neobișnuiți: Star-Lord, Gamora, Drax, Rocket și Groot. În toiul unei mari bătălii, Gardienii descoperă un artefact de o putere imaginabilă. Fiecare din ei are dorința de a obține acel obiect, la fel ca și inamicul care este ultimul de acel fel și acesta nu se va opri din încercarea să smulgă artefactul din mâinile Gardienilor.

De la Pământ la Milano to Knowhere și mai departe și având ritmul unei muzici nemaipomenite, te afli în încălțările cu rachete ale lui Star-Lord într-o aventură originală a Gardienilor, unde deciziile și acțiunile tale influiențează povestea și experiența de joc.

galaxy

Această serie va avea o mulțime de staruri cu voci talentate, inclusiv pe Scott Porter (Friday Night Lights, The Walking Dead: The Telltale Series) drept Star-Lord, Emily O’Brien (The Young and the Restless, Middle Earth: Shadow of Mordor) drept Gamora, Nolan North (din seria Uncharted, Pretty Little Liars) drept Rocket, Brandon Paul Eells (Watch Dogs) drept Drax și Adam Harrington (The Wolf Among Us, League of Legends) drept Groot.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte