Enermax Starryfort SF30

H1Z1, multiplayerul cu tema „zombie survival”, se va îmăpărți în 2 articole diferite. Daybreak Game Company (anterior Sony Online Entertainment) spune lumii întregi că unul dintre cele două titluri va ieși din Steam Early Acces și va fi lansat oficial în vară pe PC și console, în timp ce al doilea va rămâne în program pentru viitorul previzibil.

H1Z1: Just Survive va păstra caracteristica open-world, gameplay-ul multiplayer persistent, cât și cele de crafting și construire a bazelor. H1Z1: King of the Kill se va concentra pe luptele multiplayerului. Arena-shooterul va include modul popular „Battle Royale”, cât și alte noi opțiuni de gameplay care vor evolua.

H1Z1

King of the Kill va părăsi Steam Early Acces în vara acestui an și va fi disponibil pe PC, Xbox One, PlayStation 4. Jocurile vor costa 19.99$ fiecare și vor avea microtranzacții opționale în joc. Jucătorii care vor achiziționa H1Z1 înainte de 16 februarie – la prețul actual de 14.99 de euro luând în considerare reducerile de pe Steam – vor primi ambele jocuri când divizarea va avea loc. Toate achizițiile din joc vor fi duplicate 1 la 1 între cele două jocuri.

Jens Andersen, directorul executiv de la Daybreak, recunoaște că în timp ce comunitatea jocului a avut neînțelegeri legate despre cum să fie prioritarizată dezvoltarea acestuia, echipa a fost „încordată”, de asemenea. Discuțiile despre separarea celor două jocuri au mers timp de câteva luni.
„Am primit feedback de la comunitatea noastră”, a spus Andersen, „și au demonstrat că acestea chiar sunt două jocuri complet diferite, care sunt foarte mult concepte independente și care au două audiențe diferite. Vor fi 2 echipe de dezvoltatori diferite sprijinind H1Z1: Just Survive și H1Z1: King of the Kill. Ambele echipe chiar vor fi capabile de a se echipa și de a se concentra pe nevoile jucătorilor fiecăror titluri.”

Tu ce crezi despre această schimbare? Ți se pare că este avantajoasă pentru dezvoltatori, cât și jucători ori nu?

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte