Enermax Squa RGB

Hacktag Review
Gameplay8
Grafică7
Sunet6.5
7.2Scor
Reader Rating: (0 Votes)
0.0

Pe 1 iunie, la Paris, producătorul Piece of Cake Studios a anunțat că va lansa titlul lor ce a câștigat multe premii, Hacktag, un joc de tip ninja ce se joacă în 2 jucători cu un agent și un hacker. Jocul este disponibil pe Steam în acces timpuriu la prețul de 14.99 euro cu o reducere de 25% la lansare.

Varianta de acces timpuriu a jocului oferă jucătorilor o experiență la mecanica de joc, online și local cu un mod „split screen”. Experimentați sistemul cu aptitudinile pasive și active. Această versiune oferă acces la 9 niveluri de joc și studioul are de gând să adauge mai multe hărți în săptămânile viitoare. Jucător se pot aștepta la o actualizare către un număr infinit de niveluri, mulțumită unui sistem generator de niveluri.

Ca agent sub acoperire, infiltrează-te fizic în nivel cu o vedere 3D.
Ca hacker, infiltrează-te virtual în același nivel cu o versiune holografică a nivelului. Acesta se mișcă rapid în rețea pentru a debloca și interacționa cu camere, uși, telefoane și chiar mașinile de cafea.

Plusuri și minusuri întâlnite în timp ce am jucat:
+ Gameplay și mecanica foarte interesante
+ Grafică bine realizată
+ Mini puzzle-urile din timpul gameplay-ului
– Dialogul care tot apare pe ecran și întrerupe jocul

Vă invit să urmăriți gameplay-ul de mai jos din timpul testării jocului și să ne spuneți și părerea voastră în secțiunea de comentarii de mai jos.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte