Asrock

Următorul update gratis pentru Halo 5, intitulat „Hog Wild”, va fi lansat marți, 31 mai, a anunțat dezvoltatorul 343 Industries pe blog. Acesta va fi a doua expansiune gratuită din Halo 5, care va apărea în mai, după Memories of Reach.

Spre deosebire de expansiunile precedente, Hog Wild nu va veni împreună cu hărți noi. Totuși, așa cum sugerează numele, vor fi vehicule Warthog noi, seturi de armură adiționale, și o lunetă hibrid. Le puteți vedea pe toate în imaginea de mai jos.

Halo

În trecut, dezvoltatorul a anunțat că Hog Wild va conține „obiecte mai importante”, dar a avut nevoie de „puțin mai mult timp” pentru a se ocupa de finisarea acestora. Din această cauză, ele vor fi incluse în expansiunea Warzone Firefight de la sfârșitul lunii iulie, despre care 343 spune că va fi cea mai mare de până acum.

Mai este de așteptat ca aceasta să fie ultimul update gratuit pentru Halo 5.

De asemenea, în postare, 343 a vorbit despre niște schimbări ce vor afecta Warzone Firefight. Mai exact, fiecare boss al modului va fi schimbat pentru a deveni „mai dinamic”.
„Un exemplu: pe Apex 7, după 2 minute vei putea avea un Zealot Assassin Boss în Peșteri sau un Ranger Commander împreună cu echipa sa lăsați pe plaje”, spuse multiplayer designer Patrick Wren. „Fiecare meci din Warzone ar trebui să fie puțin mai diferit, în loc să ai aceeași experiență meci după meci”.

În plus, fiecare Warzone Legendary Boss va face să merite atunci când este pus la pământ, oferind o recompensă mai mare.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte