Vești bune pentru cei ce îndrăgiți noul mod Warzone Firefight din Halo 5: Guardians, care a fost lansat sub formă de beta în timpul acestei săptămâni. Dezvoltatorul 343 Industries a anunțat că va extinde perioada de beta cu o zi, ceea ce înseamnă că acum se va încheia pe data de 19 aprilie în loc de 18.

343 Industries a afirmat că le oferă jucătorilor încă o zi ca mulțumire pentru răbdarea acestora, probabil din cauza unor probleme de lansare. Acesta fiind software dinaintea lansării, există elemente pe care 343 dorește să le îmbunătățească înaintea lansării finale.

Halo 5

Designerul David Ellis a spus pe Twitter că 343 a primit feedback în legătură cu obiectivul „Defend the Garage”, cum că nu este explicat în totalitate jucătorilor.

„Un feedback bun și sunt în totalitate de acord”, a răspuns Ellis atunci când un fan i-a comunicat problema. „Avem nevoie de feedback mai bun pentru jucători pe acel obiectiv”.

Locațiile de spawn reprezintă, de asemenea, o problemă pentru 343, care va fi rezolvată înaintea lansării complete. Ellis a comunicat altui jucător că vă puteți trimite opinia și alte sugestii pe acest forum – până acum destui oameni au făcut-o, văzând că sunt 119 pagini.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte