Enermax Starryfort SF30

Happy Tuesday au lansat Hero Defense – Haunted Island, jocul momentan este în Acces Timpuriu. Jocul este un tower-defense mai special unde îți poți controla vânătorii, aceștia fiind doar cinci, în diferite locuri pentru a putea ținti mai bine vampirii, fantomele și altele.

În Hero Defense – Haunted Island, trebuie să-l învingi pe Contele Necrosis, cel mai puternic vampir din lume. O echipă de vânătoare formată din: Jack (un vânător și foarte bun țintaș cu arbaleta), Barrows (un magician și buffer), Sam Hain( o fetiță cu cap de dovleac care aruncă dovleci incendiari), Makc ( un ninja kamikaze) și Max (un vârcolac și un foarte bun aruncător de topoare), încearcă să-l elimine pe Contele Necrosis, ca Jack să-și recupereze tatăl.

Hero Defense - Haunted Island

Treptat vei reconstrui un sat, care a fost distrus de către supușii Contelui Necrosis, aceștia fiind: zombie, vârcolaci, fantome, vampiri și alte ființe care nu sunt prea prietenoase. Fiecare clădire reconstruită are câte o trebuință, de la biserică unde chemi un preot în timpul luptei pentru a sfinți vânătorii sau monștrii (bineînțeles modul diferă)  până la academie unde îți upgradezi abilitățile. Clădirile pot fi upgradate și ele.

Hero Defense - Haunted Island

Hero Defense – Haunted Island are și un mod multiplayer. Dacă vrei să joci acest mod, îți recomand să joci cu cineva cunoscut cu care poți vorbi pe Steam, Skype sau TeamSpeak, fără coordonare nu ai cum să câștigi și dacă totuși nu vrei să joci cu vreun cunoscut, te avertizez că vei da de MULȚI care te vor trola.

Hero Defense - Haunted Island

 

Grafica este bună ținând cont că jocul este în Acces Timpuriu, dar se putea și mai bine. Nu are efecte speciale nemaivăzute, și cred că ăsta în asta constă farmecul lui. Nu am găsit buguri sau alte elemente care să mă deranjeze. Fiecare personaj este bine conturat și elementele specifice fiecăruia sunt scoase în evidență. Animațiile sunt reușite și jocul rulează foarte bine.

Hero Defense - Haunted Island

Sunetul nu are elemente deranjante. Nu are el prea multe melodii în playlist, dar are puține și bune. Efectele sonore nu te zgârie la ureche, înafară de zgomotele scoase de ei doi:

Hero Defense - Haunted Island

Hero Defense – Haunted Island este un tower defense reușit, cu o grafică bună. Ideea jocului mi se originală, sper că am să o  mai văd și la alte jocuri de acest gen. Prețul este puțin mai mare decât ar fi trebuit, dar na…. Jocul este bun și dacă aveți posibilitatea să-l jucați, nu ezitați.

Hero Defense - Haunted Island

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte