Enermax Squa RGB

Lista de vedete care participă la PGL Bucharest Tavern Tales 2016, turneul de Hearthstone cu premii de 25.000 de dolari de la Dreamhack Bucharest 2016, include unii dintre cei mai buni jucători ai momentului și trei comentatori celebri.

Începând de vineri, 16 septembrie până duminică, 18 septembrie, Sala Polivalentă din București va fi gazdă pentru unul dintre cele mai importante turnee de Hearthstone ale toamnei. Acesta va aduce la un loc 14 jucători invitați și 2 români, câștigători ai turneului național de calificare.

Vizitatorii DreamHack Bucharest 2016 vor avea ocazia să urmărească ultima ediție a turneului PGL Tavern Tales din acest an în standul partenerului HP, în cadrul unei zone de viewing unde se va transmite live pe un ecran seamless HD de 5m x 2,3m. De asemenea, mii de spectatori din întreaga lume vor avea la dispoziție transmisia în limba engleză de pe canalul twitch.tv/pgl_hs.

Hearthstone thijs

Jucători invitați:

Radu “Rdu” Dima – România
Frederik „Hoej” Nielsen – Danemarca
Sebastian „Xixo” Bentert – Germania
Jan „Ek0p” Palys – Germania
Petar „Gaara” Stevanovic – Germania
Simon “Crane” Raunholst – Danemarca

Nicklas „Tessin” Dittmer – Danemarca
Stanislav „StanCifka” Cifka – Cehia
Adrian „Lifecoach” Koy – Germania
Thijs „Thijs” Molendijk – Olanda
Esteban”AKAWonder” Serrano – Spania
Jan „SuperJJ” Janßen – Germania
Jon „Orange” Westberg – Suedia
Aleksandr „Kolento” Malsh – Ucraine

Jucători români calificăți:

Vlad “Angeloshaggy” Dumitru
Cosmin “Drujbanul” Panfil – reprezentantul României la Campionatul Mondial IeSF 2016, Jakarta.

Comentatori:
Marcin „Gnimsh” Filipowicz – Poland
Jakub „Lothar” Szygulski – Poland
Alex “Raven” Baguley – Marea Britanie

Hearthstone gaara

Program

Turneul va debuta vineri, 16 septembrie, la ora 10:30, cu etapa grupelor, în urma căreia opt jucători se vor califica în fazele superioare. Finala turneului se va disputa duminică, 18 septembrie, începând cu ora 17:30. Programul complet al turneului este disponibil pe dreamhack.ro și pe hs.pglesports.com.

Când nu se înfruntă între ei cu vrăji și creaturi fantastice, jucătorii vor testa sistemele OMEN by HP.

Desktopurile HP OMEN X reprezintă cea mai bună opțiune pentru a obține performanță în jocurile și aplicațiile VR. Ca atare, participanții turneului vor avea parte de încleștări titanice pe tărâmurile virtuale puse la dispoziție prin intermediul HP.

Turneul va fi transmis live pe www.twitch.tv/pgl_hs.

Biletele pentru festivalul DreamHack Bucharest 2016 sunt disponibile pe shop.computergames.ro și în rețeaua bilete.ro: Oficiile Poștei Române, magazinele Germanos, Inmedio, Casieria Palatul Național al Copiilor București, Casieria Metrou Unirii 1 București).

Pentru a afla detalii, vă invităm să urmăriți platformele oficiale de comunicare ale PGL:

hs.pglesports.com
www.dreamhack.ro
www.facebook.com/dreamhackro
facebook.com/pglesport
twitter.com/pglesports

Hearthstone talent-line-up

Turneul PGL Bucharest Tavern Tales 2016 se va desfășura pe laptopuriOMEN by HP

HP și Twitch sunt partenerii oficiali PGL Bucharest Tavern Tales 2016

Despre PGL

PGL are o experiență de 14 ani în organizarea evenimentelor naționale și internaționale de eSports. Prin intermediul parteneriatelor cu organizații de renume din domeniul sporturilor electronice, PGL a organizat evenimente, turnee și calificări pentru DreamHack, IeSF, WCG, în același timp oferind susținere pentru sporturile electronice prin numeroase cupe și campionate naționale.

Datorită propriului studio modern, PGL transmite și produce conținut în mai multe limbi pentru ligile și evenimentele de sporturi electronice din întreaga lume, printre care DreamHack, The International și IeSF World Championship. În 2015, PGL a organizat, printre altele, două sezoane pentru propria ligă internațională de CS:GO și șase ediții DreamHack (București și Cluj-Napoca).

PGL organizează din 2012 festivalurile DreamHack la nivel național, reușind la cea de-a 6-a ediție să găzduiască la Cluj-Napoca un turneu Major de CS:GO, România alăturându-se astfel Germaniei, Suediei și Poloniei ca țară organizatoare pentru cel mai prestigios turneu de CS:GO din lume.

După succesul repurtat cu turneul Major de CS:GO organizat în cadrul DreamHack Cluj-Napoca 2015, o altă competiție de elită, de această dată pentru Dota 2, a intrat în iunie 2016, în portofoliul PGL: The Manila Major, cu premii totale de 3 milioane de dolari.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte